قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد
معاون فرهنگی قوه‌قضاییه:

نمایندگان مجلس از تصویب قوانین حبس‌زا دست بردارند

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت:‌ هر قانونی که وضع می‌کنند یک مجازات زندان در آن میآورند در حالی که چنین کاری اشتباه است و امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این کار اشتباه دست بردارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۵۹۵
به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام هادی صادقی در گردهمایی مدیران دادگستری‌های استان تهران اظهار کرد: بسیاری از قوانین به گونه‌ای تصویب می‌شود که بیهوده کار را به دادگاهها میکشاند مثلاً وقتی دو نفر می‌خواهند از هم طلاق بگیرند چرا باید پرونده قضایی تشکیل دهند در حالی که می‌توانند به مراکز مشاوره بروند تا آشتی کنند و در غیر این صورت از هم با رضایت یکدیگر جدا شود. اگر کسی به دیگری اهانت کرد نباید مسئله را قضایی کرد بلکه باید در کلانتری آن را حل و فصل کنند و همانند اداره راهنمایی و رانندگی برگه جریمه‌ای صادر شود.

معاون فرهنگی قوه‌قضاییه افزود: راههای آسانتری در این زمینه وجود دارد ولی می‌بینیم که بسیاری از پرونده‌ها را قضایی می‌کنند و بعد از مدتها اثبات می‌شود که یک نفر به دیگری اهانت کرده است و در پایان باید جریمه پرداخت شود چرا باید بیت‌المال را هدر دهیم؟ هر قانونی که وضع می‌کنند یک مجازات زندان در آن می‌آورند در حالی که چنین کاری اشتباه است و امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این کار اشتباه دست بردارند.

صادقی افزود: تعیین حبس در قوانین و مقررات به عنوان مجازات نه یک کار انسانی است و نه اسلامی و نه به مصلحت کشور در حالی که می‌توان ضمانت های دیگر را جایگزین کرد. ضمانتهای اجتماعی را می‌توان جایگزین زندان کرد. مثلا اگر کسی چاه غیرمجاز حفر کرد یا آن را عمیق کرد که در برخی موارد مجازات آن را حبس تعیین کرده‌اند در حالی که می‌توانند چاه را تعطیل کنند یا مجوز به او ندهند یا زمین را از او بگیرند. با زندانی کردن یک نفر علاوه بر اینکه یک نفر را از کار کردن باز می‌دارند هم خانواده‌اش را بی‌سرپرست می‌کنند و هم زمینه فسادآموزی او را در زندان فراهم و دهها مشکل دیگر ایجاد می‌کنند.

صادقی گفت: نماینده مجلس ما به مضرات حبس آشنا نیستند و به صورت مرتب قوانین حبس تصویب می‌کنند و این کار یک رویه اشتباهی است که از فرهنگ منحط غربی یاد گرفته‌اند و زندان را اصل در مجازات قرار دادند در حالی که اصل مجازات در اسلام، حبس نیست.

وی درباره لایحه خشونت علیه زنان گفت: این لایحه در شورای عالی قضایی در حال بررسی است و ایرادات آن برطرف می شود. رویکرد رییس قوه‌قضاییه و سایر مسئولان قوه حمایت از این لایحه است و 51 ماده آن یک به یک بررسی می‌شود.

صادقی تاکید کرد: ما از حقوق زنان بیش از گذشته باید حمایت کنیم و نباید مثل غربیها باشیم که هر خشونتی علیه زنان می‌شود توجهی نمی‌کنند و فقط شعار حمایت از حقوق زنان را می‌دهند ولی به آن عمل نمی‌کنند. ما اجازه نمی‌دهیم کوچکترین خشونتی علیه زنان صورت گیرد و باید در این زمینه کارهای فرهنگی و اجتماعی انجام شود ولی بخشی از آن کارهای قضایی است که در این لایحه صورت خواهد گرفت.
تسنیم
ارسال نظر