لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

الفتح: ماندن نظامیان آمریکایی به مدت سه سال در عراق قابل قبول نیست

سخنگوی فراکسیون «الفتح» در پارلمان عراق تأکید کرد که ماندن نظامیان آمریکایی به مدت سه سال در عراق، امری مردود است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر «احمد الاسدی» سخنگوی فراکسیون پارلمانی الفتح مخالفت خود با بقای نظامیان آمریکایی در عراق به مدت سه سال تا زمان خروج از این کشور را اعلام کرد.

 

الاسدی گفت که جدول خروج نظامیان آمریکایی از عراق که در دور نخست مذاکرات بین هیأت‌های عراقی و آمریکایی در ژوئن گذشته بررسی شد، مربوط به خروج نیروهای بیگانه از عراق بود.

 

طبق گزارش وبگاه «المعلومه»، الاسدی تصریح کرد که اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها و نیز اخباری که به دست ما رسیده مبنی بر اینکه نیروهای بیگانه تا زمان خروج از عراق سه سال دیگر در این کشور باقی خواهند ماند، موضوع امیدوارکننده‌ای نیست و بر خلاف انتظار و صحبت‌هایی است که پیش از این درباره آن صورت گرفته بود.

 

دی ماه گذشته به دنبال اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشد‌الشعبی در بغداد، پارلمان عراق طرح اخراج نظامیان آمریکایی از عراق را تصویب کرد.

 

در سال ۲۰۱۴ حدود پنج هزار نظامی آمریکایی در قالب ائتلاف بین‌المللی در پایگاه‌های نظامی عراق مستقر شده‌اند.

 

فارس

کلمات کلیدی: حشد‌الشعبی عراق
ارسال نظر
آخرین اخبار