«لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت محکومیت بازداشت غیر قانونی مهدیه اسفندیاری و شاهین حزامی توسط فرانسه فحاشی محمود عباس به حماس دستور عراقچی برای مساعدت به اتباع ایرانی در استانبول وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم

الفتح: ماندن نظامیان آمریکایی به مدت سه سال در عراق قابل قبول نیست

سخنگوی فراکسیون «الفتح» در پارلمان عراق تأکید کرد که ماندن نظامیان آمریکایی به مدت سه سال در عراق، امری مردود است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر «احمد الاسدی» سخنگوی فراکسیون پارلمانی الفتح مخالفت خود با بقای نظامیان آمریکایی در عراق به مدت سه سال تا زمان خروج از این کشور را اعلام کرد.

 

الاسدی گفت که جدول خروج نظامیان آمریکایی از عراق که در دور نخست مذاکرات بین هیأت‌های عراقی و آمریکایی در ژوئن گذشته بررسی شد، مربوط به خروج نیروهای بیگانه از عراق بود.

 

طبق گزارش وبگاه «المعلومه»، الاسدی تصریح کرد که اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها و نیز اخباری که به دست ما رسیده مبنی بر اینکه نیروهای بیگانه تا زمان خروج از عراق سه سال دیگر در این کشور باقی خواهند ماند، موضوع امیدوارکننده‌ای نیست و بر خلاف انتظار و صحبت‌هایی است که پیش از این درباره آن صورت گرفته بود.

 

دی ماه گذشته به دنبال اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشد‌الشعبی در بغداد، پارلمان عراق طرح اخراج نظامیان آمریکایی از عراق را تصویب کرد.

 

در سال ۲۰۱۴ حدود پنج هزار نظامی آمریکایی در قالب ائتلاف بین‌المللی در پایگاه‌های نظامی عراق مستقر شده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده