پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

ممکن است مردم به کسی رای دهند که تعلق جناحی ندارد

ممکن است مردم به کسی رای دهند که تعلق جناحی ندارد یک تحلیلگر مسایل سیاسی گفت: مردم در انتخابات دنبال افراد لایق و کارآمد هستند و نمی گویند که مثلا فلان فرد لایق است ولی چون به جناح دیگری تعلق دارد، به او رای نمی دهیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ناصر ایمانی درباره انتخابات۱۴۰۰ اظهار کرد: مردم به مسئولان کشور نگاه جناحی ندارند و برخلاف آنچه جناح های سیاسی تصور می کنند، تمایل مردم نه به اصولگرایان است نه اصلاح طلبان. مردم در انتخابات دنبال فردی لایق و کارآمد هستند که بتواند مشکلات کشور را حل کند.

وی ادامه داد: ممکن است مردم در انتخابات به کسی رای دهند که خیلی تعلق جناحی ندارد. البته اینکه چه جناحی شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات دارد به این بستگی دارد که جناح ها چه افرادی را به مردم معرفی می کنند.مردم دنبال افراد لایق و کارآمد هستند و مردم نمی گویند که مثلا فلان فرد لایق است، ولی چون به جناح دیگری تعلق دارد، به او رای نمی دهیم.

این تحلیلگر مسایل سیاسی با اشاره به حضور اصولگرایان در مجلس یازدهم و افول جایگاه اصلاح طلبان میان افکار عمومی،خاطرنشان کرد: برخی معتقدند در این شرایط شانس اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری بیشتر است، ولی من این نظر را قبول ندارم چون چگونگی تصمیم مردم از الان معلوم نیست. البته اگر مجلس اصولگرا تا انتخابات عملکرد قابل توجهی داشته باشد، ممکن است مردم به دلیل همین کارآمدی، به فرد اصولگرایی رای دهند، ولی این احتمال هم وجود دارد مردم به کسی اقبال نشان دهند که تعلق جناحی ندارد چون مردم از جناح های سیاسی زده شده اند.

ایمانی در ادامه با اشاره به چالش های رییس جمهور بعدی، افزود: مسایل اقتصادی چالش اصلی دولت بعدی خواهد بود. مسایلی مانند رشد نقدینگی، پایه پولی کشور، افت ارزش پول ملی، تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی و تامین معیشت اقشار کم درآمد از  مشکلات جدی دولت بعدی است،  بنابراین دولت بعدی باید دولتی باشد که رنگ و بوی اقتصادی ‌و تسلط کافی برای مسایل اقتصادی داشته باشد.

وی سیاست خارجی را چالش جدی دیگر دولت بعدی دانست و گفت: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیری جدی بر این چالش نخواهد داشت و هرکسی پیروز انتخابات آمریکا شود، چالش جدی در سیاست خارجی،انرژی هسته ای و روابط خارجی خواهیم داشت. نوع نگاه دولت بعدی به شرق مهم است و دولت بعدی باید رویکرد خود نسبت به شرق و کشورهای غیرغربی را مشخص کند روابط ما با غرب غیردوستانه و با شرق ناپایدار و نامشخص است.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار