توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن

سخنگوی ستاد انتخابات: ثبت‌نام از ۳ داوطلب ریاست‌ جمهوری قطعی شده است

سخنگوی ستاد انتخابات: ثبت‌نام از ۳ داوطلب ریاست‌ جمهوری قطعی شده است سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد: تا الان ۳ داوطلب دارای شرایط قطعی ثبت‌نام بودند و ثبت‌نام از آنها قطعی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور بعد از ظهر پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ در نخستین روز مهلت قانونی ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درجمع خبرنگاران مستقر در وزارت کشور گفت: فرآیند ثبت نام امروز از ساعت ۸ صبح آغاز شد و مطابق قانون بصورت حضوری و بر اساس مواد قانونی ۳۵ و ۵۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری و همچنین مصوبه ابلاغی شورای نگهبان مقر شد داوطلبانی که دارای شرایط هستند در بخش بررسی مدارک‌شان بررسی شود و چنانچه دارای شرایط بودند، مطابق با قانون ثبت‌نام قطعی از آنها انجام شود.

وی افزود: بر همین اساس همکاران من در ستاد انتخابات کشور از ساعت ۸ صبح امروز میزبان برخی از داوطلبان بودند و این فرآیند تا ساعت ۱۸ امروز ادامه خواهد داشت و تا ۱۴ خرداد از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر در خدمت داوطلبان خواهیم بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان این‌که «تا الان ۳ داوطلب دارای شرایط قطعی ثبت‌نام بودند و ثبت‌نام از آنها قطعی شده است»، عنوان کرد: امسال برعکس ادوار گذشته، به جهت این‌که تدبیر خوبی در خصوص شرایط داوطلبان صورت گرفته است، کسانی که دارای شرایط سنی ۴۰ تا ۷۵ سال و مدرک فوق‌لیسانس و بالاتر و همچنین سابقه ۴ سال مدیریت کلان کشور را دارند و همینطور فاقد سوءسابقه و پیشینه هستند می‌توانند برای ثبت نام به وزارت کشور مراجعه کنند و ما در ستاد انتخابات کشور بصورت دقیق مدارک مربوطه را توسط همکاران حقوقی وزارت کشور بررسی می‌کنیم و چنانچه دارای شرایط باشند به سالن اصلی ثبت‌نام هدایت می‌شوند و ثبت‌نام صورت می‌گیرد.

اسلامی تاکید کرد: توصیه من به داوطلبان دارای شرایطی که در اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور آمده این است که حتما طی امروز و فردا به دلیل این‌که ازدحام کمتری وجود دارد مراجعه داشته باشند؛ چراکه موکول کردن ثبت‌نام به روز‌های پایانی ممکن است، موجب ازدحام و اذیت آنها شود. همچنین داوطلبان باید اصل مدارک خواسته شده و همچنین گواهی سوء پیشینه و همچنین مدارکی برای احراز شرط سابقه مدیریت را همراه خود داشته باشند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار