اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

هشدار یک کارشناس درباره سرمایه گذاری در بورس

عضو شورای عالی بورس گفت: مردم نباید دچار هیجانات بازار شوند بلکه باید با یک دید بلندمدت در این راستا گام بردارند به علت آنکه دید کوتاه مدت نه تنها سودی ندارد بلکه به ضرر سهام داران هم تمام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 29
کد خبر: ۵۶۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سعید اسلامی در خصوص تصمیمات هیات دولت و شورای عالی بورس به منظور حمایت از بازار سرمایه اظهار کرد: از آنجایی که بازار سرمایه حساسیت های خودش را دارد و مردم هم به عنوان سرمایه گذار در این مسیر گام گذاشتند باید بدانند که به طور طبیعی نوسانات بازار امری طبیعی است. با توجه به تصمیماتی که سازمان بورس اوراق بهادار در هفته گذشته گرفت قرار بر این شد تا در این هفته سیگنال های مثبتی را به بازار تزریق کند.

 

او گفت: طبق جلساتی که در شورای عالی بورس برگزار شده این شورا یک سری برنامه های بلند مدتی را به سازمان ارائه داده تا بازار از حالتی که در حال حاضر دارد خارج شود.

 

شورای عالی بورس در خصوص اینکه آیا افزایش عرضه دولتی و روند افزایش سهام شناور روی شاخص منفی بورس تاثیر گذار بوده یا خیر؟ اظهار کرد: این نظرات کارشناسی است به علت آنکه دولت در یکسال و نیم گذشته بر روند صعودی بازار سرمایه بسیار تاثیرگذار بوده  به طوری که دولت در بازار سرمایه محفلی را به وجود آورده تا نقدینگی را از سطح بازار های موازی جمع و آن را به سمت تولید بیاورد. نکته ای که در این خصوص باید به آن اشاره  کرد زمان این تصمیمات است به نحوی که ممکن است یک تصمیمی در یک بازه زمانی گرفته شود که نه تنها سودی ندارد بلکه سرشار از ضرر هم است.

 

اسلامی بیان کرد: مردم نباید دچار هیجانات بازار شوند بلکه باید با یک دید بلند مدت  در این راستا گام بردارند به علت آنکه دید کوتاه مدت نه تنها سودی ندارد بلکه به ضرر سهام داران هم تمام می شود.  

 

همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار