برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

تلاش مجلس برای قطع دست مافیای کنکور

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آزمون کنکور سراسری سال جاری پایان یافت ولی ما شاهد آن هستیم که همچنان مافیای کنکور در کشور جولان می‌دهد که باید فکری برای پایان آن کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی‌کارنامی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آزمون سراسری اظهار داشت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته من و حضورم در چندین محل برگزاری آزمون رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنکور راضی‌کننده دانستم ولی از عملکرد مجری کنکور رضایتی ندارم.

 

وی در این راستا توضیح داد و افزود: من به عینه مافیای کنکور را در سال جاری دیدم لذا از رئیس مجلس می‌خواهم هر چه سریع‌تر طرح دو فوریتی درباره نابودی مافیای کنکور و تعیین تکلیف آینده این جوانان در دانشگاه‌ها با حذف کنکور را اعلام وصول کند که برای همیشه این مافیا دست از سر داوطلبان و خانواده‌های آنها بردارد.

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: آزمون کنکور سراسری سال جاری پایان یافت ولی ما شاهد آن هستیم که همچنان مافیای کنکور در کشور جولان می‌دهد.

 

بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: متأسفانه در طول‌های سال‌های اخیر عده‌ای خاص برگزارکننده انحصاری کنکور بوده‌اند که وزارت علوم برای آنکه مشکلات اجرایی این موضوع را سر خود کم کند برگزاری کنکور را به این افراد واگذار کرده و حتی دانشگاه‌های کشور و به ویژه دانشگاه استان مازندران هم در این باره کاره‌ای نبوده و نسبت به اقدامات مافیای کنکور در مجری‌گری برگزاری آن معترض بودند.

 

وی خاطرنشان کرد: مافیای کنکور با اعمال سلیقه و نظر به مراکز آموزشی و دانشگاهی در فرآیند برگزاری کنکور دخالت کرده و نیتی خاص را دنبال می‌کند./ فارس

ارسال نظر