عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

پرونده قتل خاشقچی مختومه شد

پرونده قتل خاشقچی مختومه شد دادستانی سعودی با اعلام احکام نهایی محکومان قتل «جمال خاشقچی» از بسته شدن پرونده این قتل در جنبه عمومی و خصوصی جرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۸۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر دادستانی سعودی امروز (دوشنبه) با صدور احکام جدیدی در حق محکومان پرونده قتل «جمال خاشقچی» این پرونده را مختومه اعلام کرد.

 

به نوشته العربیه، دادستانی سعودی با صدور این احکام، اعلام کرد که مسأله قتل جمال خاشقچی در دو جنبه خصوصی و عمومی جرم خاتمه یافته است؛ جنبه خصوصی که با عفو خانواده خاشقچی خاتمه یافت و در خصوص جنبه عمومی جرم نیز پنج تن از محکومان هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شدند و یک نفر نیز به هفت سال و دو نفر هم به ۱۰ سال زندان محکوم شدند.

 

سخنگوی دادستان سعودی این احکام را نهایی و لازم الاجرا دانست.

فرزندان جمال خاشقچی که در عربستان ساکن هستند در دوم خرداد اعلام کردند که قاتلان پدر خود را بخشیده‌اند. فرزندانی که از زمان قتل خاشقچی اجازه خروج از عربستان را نیافته‌اند.

 

اما در خصوص احکام صادره در خصوص محکومان، بسیاری از محافل حقوق بشری «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و سپس «سعود القحطانی» و «احمد عسیری» دو شخصیت نزدیک به بن سلمان را متهمان ردیف اول می‌دانند، سه فردی که تا کنون در هیچ دادگاهی حاضر نشده‌اند.

 

چندی روزنامه‌ای آمریکایی واشنگتن پست ضمن انتقاد از اقدامات دولت ترامپ در سنگ‌انداری در پرونده رسیدگی به ترور جمال خاشقچی، نوشت که اسناد این ترور در دولت آینده می‌تواند سیاست خارجی آمریکا در قبال بن‌سلمان را تغییر دهد و بی شک نام وی در گزارش آتی کنگره خواهد آمد.

 

جمال خاشقچی، ستون‌نویس روزنامه آمریکایی واشنگتن پست بود که در سال‌های پایانی عمرش در آمریکا سکونت داشت. وی در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ به دست یک تیم امنیتی سعودی در داخل کنسولگری عربستان در استانبول به طرز فجیعی کشته شد.

 

فارس

کلمات کلیدی: جمال خاشقچی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار