نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است

پرونده قتل خاشقچی مختومه شد

دادستانی سعودی با اعلام احکام نهایی محکومان قتل «جمال خاشقچی» از بسته شدن پرونده این قتل در جنبه عمومی و خصوصی جرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۸۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر دادستانی سعودی امروز (دوشنبه) با صدور احکام جدیدی در حق محکومان پرونده قتل «جمال خاشقچی» این پرونده را مختومه اعلام کرد.

 

به نوشته العربیه، دادستانی سعودی با صدور این احکام، اعلام کرد که مسأله قتل جمال خاشقچی در دو جنبه خصوصی و عمومی جرم خاتمه یافته است؛ جنبه خصوصی که با عفو خانواده خاشقچی خاتمه یافت و در خصوص جنبه عمومی جرم نیز پنج تن از محکومان هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شدند و یک نفر نیز به هفت سال و دو نفر هم به ۱۰ سال زندان محکوم شدند.

 

سخنگوی دادستان سعودی این احکام را نهایی و لازم الاجرا دانست.

فرزندان جمال خاشقچی که در عربستان ساکن هستند در دوم خرداد اعلام کردند که قاتلان پدر خود را بخشیده‌اند. فرزندانی که از زمان قتل خاشقچی اجازه خروج از عربستان را نیافته‌اند.

 

اما در خصوص احکام صادره در خصوص محکومان، بسیاری از محافل حقوق بشری «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و سپس «سعود القحطانی» و «احمد عسیری» دو شخصیت نزدیک به بن سلمان را متهمان ردیف اول می‌دانند، سه فردی که تا کنون در هیچ دادگاهی حاضر نشده‌اند.

 

چندی روزنامه‌ای آمریکایی واشنگتن پست ضمن انتقاد از اقدامات دولت ترامپ در سنگ‌انداری در پرونده رسیدگی به ترور جمال خاشقچی، نوشت که اسناد این ترور در دولت آینده می‌تواند سیاست خارجی آمریکا در قبال بن‌سلمان را تغییر دهد و بی شک نام وی در گزارش آتی کنگره خواهد آمد.

 

جمال خاشقچی، ستون‌نویس روزنامه آمریکایی واشنگتن پست بود که در سال‌های پایانی عمرش در آمریکا سکونت داشت. وی در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ به دست یک تیم امنیتی سعودی در داخل کنسولگری عربستان در استانبول به طرز فجیعی کشته شد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار