خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

دیدار نخست وزیر عراق و مسعود بارزانی

دیدار نخست وزیر عراق و مسعود بارزانی نخست وزیر عراق در جریان دیدار با رهبر حزب دموکرات کردستان مسائلی مانند مشکلات عراق و انتخابات زودهنگام در این کشور را بررسی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز پنجشنبه در اربیل با مسعود بارزانی رهبر حزب دموکرات کردستان عراق دیدار کرد.

 

پایگاه خبری شفق نیوز گزارش داد، الکاظمی و بازرانی در این دیدار، وضعیت عراق، مهمترین مشکلات این کشور، یکپارچه کردن مواضع ملی و برگزاری انتخابات زودهنگام را بررسی کردند.

 

الکاظمی از زمان تصدی منصب نخست‌وزیری، برای اولین بار است که به کردستان عراق سفر کرده است. سفر وی، شامل بازدید از دهوک و سلیمانیه نیز خواهد بود.

 

نخست وزیر عراق در این دیدار تأکید کرده که اصلاح، نیاز کنونی عراق است و اولویت با اقدامات ملی است تا این کشور از مشکلات فائق اید.

 

وی با اشاره به هماهنگی بالا بین نیروهای مسلح عراق با نیروهای پیشمرگه، گفت که این مسئله به پیروزی در برابر عناصر تروریستی داعش کمک کرد.

 

الکاظمی با تأکید بر اهمیت همپوشانی مواضع دولت فدرال و کردستان عراق، خاطر نشان کرد، منطقه کردستان، «بخشی اصلی و تکمیل کننده عراق است».

 

وی با بیان اینکه «گفت‌وگو و قانون اساسی، خیمه‌ای است که آینده‌ای امن را برای عراق یکپارچه و باثبات تضمین خواهد کرد»، تأکید کرد، در حال حاضر فرصت ارتقای جایگاه عراق در بین سایر کشورها فراهم شده است.

 

بارزانی نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر الکاظمی به اربیل، گفت که همه در عراق، تلاش خود را برای اصلاح و حل مشکلات بین اربیل و بغداد به کار خواهند گرفت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار