ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است
دونالد ترامپ:

عادی سازی روابط با اسرائیل فلسطینی ها را مجبور به سازش می کند

عادی سازی روابط با اسرائیل فلسطینی ها را مجبور به سازش می کند رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اقدام به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی سایر کشورهای عرب، فلسطینی‌ها را مجبور به سازش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پیش از مراسم امضای توافق‌نامه‌های صلح با امارات و بحرین، در گفت‌وگو با فاکس نیوز مدعی شد که توافق‌های عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و سایر اعراب، فلسطینیان را تحت فشار قرار می‌دهد و آن‌ها را قانع می‌کند تا به میز مذاکره بیایند وگرنه منزوی می‌شوند.

 

ترامپ در ادامه افزود: «به زودی بسیاری از کشور‌های دیگر نیز به ما خواهند پیوست. سرانجام فلسطینی‌ها هم به ما ملحق خواهند شد.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه توهین‌ها و گزافه‌گویی‌های خود، خطاب به فلسطینی‌ها گفت: «شما خواهان صلح در خاورمیانه خواهید بود بدون اینکه احمق باشید، به همه شلیک کنید و همه را بکشید و همه جا را به خون بکشید».

 

اظهارات دونالد ترامپ در آستانه امضای توافق بین رژیم صهیونیستی و دو کشور بحرین و امارات در حالی بیان می‌شود که فلسطینی‌ها بارها تاکید کردند که عادی‌سازان حاکمان عرب گفت‌وگوهای صلح بین فلسطین و اشغالگران قدس را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند، چراکه به ازای این توافقات قدرت چانه زنی صهیونیست ها بالاتر رفته و در نهایت امتیازات بیشتری را طلب می‌کنند.

 

البته منظور ترامپ از مذاکرات صلح بین فلسطین و رژیم صهیونیستی پذیرش کامل مفاد معامله قرن است که کاملا منافع تل‌آویو را تامین می‌کند. گروه‌های مقاومت در انتقاد از عملکرد حاکمان کشورهای عربی، تصریح کردند که آن‌ها خنجری زهرآگین را به پیکر آرمان فلسطین وارد کردند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار