پزشکیان فردا به اصفهان می‌رود فوری / تعطیلی مشهد در ۲۴ مهر لغو شد جزئیات تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی با ۱۰ سال سابقه کار عضو کمیسیون انرژی: مجلس هیچ طرحی برای افزایش قیمت بنزین ندارد ادارات و دستگاه‌های اجرایی لرستان دورکار شدند لاریجانی: ترامپ درباره ایران هذیان می‌گوید تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص مصلحت مرکز ملی فضای مجازی: اخیرا سه حمله مهم به زیرساخت‌های کشور انجام شده که مهار شد صدور رای دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران مجلس: مصوبات مجمع تشخیص قابل رد نیست/ هدف طرح CFT تعلیق مصوبه است هشدار وزیر کشور درباره کاهش جمعیت؛ ایران در ۱۴۸۰ کمتر از ۴۰ میلیون نفر لاریجانی: مقاومت همواره پایدار است و پیروز فرمانده نیروی زمینی سپاه: شلیک موشک‌های دقیق سپاه امنیت کشور را تثبیت کرده است سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت شهادت سرهنگ پاسدار محمد سهرابی بر اثر شدت جراحات وارده در جنگ ۱۲ روزه + عکس

نامه روحانی به وزیر راه برای انتقال پایتخت

عضو ناظر مجلس در شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران آخرین تصمیمات در زمینه انتقال پایتخت سیاسی-اداری کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی در خصوص اولویت‌های شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران، اظهار داشت: همکاری خوبی با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری داشته‌ایم و فرایندهای خوبی طی شده است.

عضو ناظر مجلس در شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران با بیان اینکه جانمایی و همه موارد در زمینه انتقال پایتخت مشخص شده است، بیان کرد: قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) نیز نامه‌ای را رسماً به رئیس جمهور ارسال کرده و بدون اینکه پولی از دولت بخواهد عنوان کرده که ساماندهی تهران را انجام می‌دهد و انتقال پایتخت سیاسی و اداری را نیز به سرانجام می‌رساند.


وی افزود: قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) بدون اینکه پولی بخواهد و هزینه‌ای بر دولت بار کند، عنوان کرده که این توان را دارد و و باید ببینیم تصمیم رئیس‌جمهور چیست. رئیس جمهور نیز نامه‌ای به دبیر شورایعالی انتقال پایتخت یعنی وزیر راه و شهرسازی داده و منتظریم تا مشخص شود بعد از کرونا این نامه‌نگاری‌ها به کجا می‌رسد.

ابوترابی ادامه داد: اگر در بحث انتقال پایتخت سیاسی و اداری خوب عمل کنیم، مدیریت جمعیت و ساماندهی تهران به نتیجه می‌رسد.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ساماندهی تهران مهمتر از انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور است، گفت: خروج پادگان‌ها، خروج دانشگاه‌ها، خروج ایران خودرو و سایپا از جمله اقداماتی است که باید در ساماندهی تهران انجام شود. اگر این موارد درست انجام شود، مشکل مسکن در تهران نیز کاهش می‌یابد.

 

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار