پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است

آغاز بررسی طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از آغاز بررسی طرح تحقیق و تفحص از خودروسازی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: هفته‌ آینده درباره این تقاضا رای گیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الله فیروزی درباره جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در نشست امروز کمیسیون طرح تحقیق و تفحص از خودروسازی‌ها با حضور نمایندگان متقاضی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل ایران خودرو و سایپا بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: به زعم متقاضیان طرح تحقیق و تفحص از خودروسازی‌ها، در سال‌های گذشته علیرغم حمایت‌های بسیار از این صنعت مانند ممنوعیت یا تعرفه‌گذاری برای واردات چهارچرخ‌ها، خودروسازان نتوانستند به جایگاه مناسبی دست یابند.

فیروزی خاطرنشان کرد: نمایندگان متقاضی طرح تحقیق و تفحص از صنعت خودرو از موضوعاتی مانند قیمت، کیفیت و عرضه خودرو در کشور انتقاد کرده و خواستار بررسی نحوه عرضه خودرو طی سال‌های اخیر شدند.

وی یادآور شد: نمایندگان در این جلسه سوالات متنوعی از مدیران خودروسازی‌ها مطرح کردند و خودروسازان برای پاسخگویی به این سوالات به اطلاعات کامل‌تری نیاز داشتند، مقرر شد رای‌گیری طرح تحقیق و تفحص به هفته آینده موکول شود تا در این مدت اطلاعات موردنظر نمایندگان توسط خودروسازی‌ها در اختیار آنها قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: نمایندگان با قدرت به دنبال اجرایی کردن این طرح هستند.

 

ایرنا

ارسال نظر