دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

چگونه از ماسک استفاده کنیم

سخنگوی وزارت بهداشت، درباره چگونگی استفاده از ماسک نکاتی را متذکر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 24
کد خبر: ۶۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سیما سادات لاری، گفت: یکی از شایع‌ترین روش‌های انتقال بیماری کووید ۱۹ و آنفلوانزا از طریق انتشار قطرات آلوده و ترشحات تنفسی فرد مبتلا است که معمولاً در حین صحبت، عطسه و سرفه منتشر می‌شود. بنابراین لزوم استفاده درست از ماسک بسیار مهم است.

 

وی افزود: توصیه ما این است که قبل از استفاده از ماسک بهداشت دست‌ها به خوبی رعایت شود، ماسک را به دقت بر روی صوت قرار دهید و از پوشاندن کامل دهان و بینی به منظور به حداقل رسیدن هرگونه شکاف بین صورت و ماسک اطمینان حاصل کنید. زمانیکه ماسک را روی صورت قرار می‌دهید از لمس آن جدا خودداری کنید. همچنین به محض مرطوب شدن ماسک باید آن را تعویض کنید. در جاهایی که هوا مرطوب و شرجی است، افراد ممکن است مجبور شوند که ماسک را زودتر تعویض کنند.

 

لاری ادامه داد: در عین حال در هنگام در آوردن ماسک از صورت، به هیچ وجه قسمت جلویی ماسک را لمس نکنید، بلکه آن را از پشت سر خارج کنید. بعد از برداشتن ماسک، چشم و دهان را به هیچ وجه لمس نکنید، دست‌هایتان را با استفاده از الکل ضدعفونی کرده و یا با آب و صابون بشویید. همچنین بعد از استفاده از ماسک آن را در داخل سطل زباله در بسته قرار دهید. از ماسک‌های یکبار مصرف هم نباید بیش از یکبار استفاده شود.

 

مهر

کلمات کلیدی: سیما سادات لاری
ارسال نظر
آخرین اخبار