با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

فرود اضطراری هواپیما در اندیمشک صحت دارد؟

فرود اضطراری هواپیما در شهرستان اندیمشک تکذیب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرماندار اندیمشک گفت: امروز هیچ گونه فرود اضطراری هواپیما در این شهرستان انجام نشده است.


پیمان جهانگیری افزود: برای این اساس خبر فرود اضطراری هواپیمای مسافربری در شهرستان اندیمشک تکذیب می‌شود.

 

امروز برخی کانال‌های خبری در فضای مجازی خبری مبنی بر فرود اضطراری یک فروند هواپیما مسافربری در کنار پلیس راه اندیمشک منتشر کردند.

 

بهمن ماه ۹۸ بود که هواپیمای شماره ۶۹۳۶ که ساعت ۶.۳۵ صبح از تهران به مقصد بندرماهشهر پرواز کرد در زمان فرود به دلیل نقص فنی از باند فرودگاه ماهشهر خارج شد./ صداوسیما

ارسال نظر
آخرین اخبار