سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند سردار قاآنی به شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد

رئیس جمهور فردا به مجلس نمی رود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا، رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت حضور نمی یابد و آقای جهانگیری فردا در مجلس حضور می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۶۹
به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی امیری  در خصوص حضور رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: آقای رئیس جمهور تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است.
وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که ما صلاح نمی‌دانیم آقای رئیس جمهور فردا در جلسه رای اعتماد در مجلس حضور یابد لذا به دنبال عدم موافقت ستاد، آقای رئیس روحانی برای معرفی آقای علیرضا رزم حسینی فردا در مجلس حضور نمی‌یابد اما آقای اسحاق جهانگیری، معاون اول وی در این حضور می یابد.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در واکنش به اظهارات یکی از اعضای هیات رییسه مجلس مبنی بر مخالفت مجلس با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد، گفت: ما درخواستی برای حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس به مجلس ندادیم.
وی ادامه داد: چند روز پیش من به آقای قالیباف گفتم که حضور آقای رئیس جمهور در جلسه روز سه شنبه مجلس، تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است؛ اگر اجازه دادند، آقای روحانی  حضور پیدا می کند اگر نه آقای جهانگیری می‌آیند.
آقای امیری خاطر نشان کرد: با توجه به ماده ۲۰۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس مبنی بر اینکه رئیس جمهور می‌تواند پاسخ مخالفان وزیر پیشنهادی را به شخص دیگری بسپارد، من از رئیس مجلس درخواست کردم که اگر آقای رئیس جمهور نیامد، شما اجازه دهید که آقای جهانگیری مانند جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی به اظهارات مخالفان پاسخ دهد.
وی تصریح کرد: در زمان معرفی آقای خاوازی به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی نیز، آقای رئیس جمهور به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا به جلسه رأی اعتماد نیامد اما آقای جهانگیری بر اساس همین ظرفیت قانون آیین نامه داخلی مجلس به ابهامات و اظهارات مخالفان پاسخ داد لذا ما نیز از آقای قالیباف درخواست کردیم از این ظرفیت استفاده شود.
وی افزود: رئیس مجلس گفت که این موضوع را در هیئت رئیسه مطرح می‌کند، بعد از ظهر امروز با من تماس گرفت و گفت این موضوع در هیئت رئیسه مطرح شد و مورد موافقت قرار نگرفت. 
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: فردا آقای جهانگیری در جلسه رای اعتماد حضور می یابد ولی سخنرانی نخواهد داشت.
 
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار