فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن

رئیس جمهور فردا به مجلس نمی رود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا، رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت حضور نمی یابد و آقای جهانگیری فردا در مجلس حضور می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۶۹
به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی امیری  در خصوص حضور رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: آقای رئیس جمهور تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است.
وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که ما صلاح نمی‌دانیم آقای رئیس جمهور فردا در جلسه رای اعتماد در مجلس حضور یابد لذا به دنبال عدم موافقت ستاد، آقای رئیس روحانی برای معرفی آقای علیرضا رزم حسینی فردا در مجلس حضور نمی‌یابد اما آقای اسحاق جهانگیری، معاون اول وی در این حضور می یابد.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در واکنش به اظهارات یکی از اعضای هیات رییسه مجلس مبنی بر مخالفت مجلس با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد، گفت: ما درخواستی برای حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس به مجلس ندادیم.
وی ادامه داد: چند روز پیش من به آقای قالیباف گفتم که حضور آقای رئیس جمهور در جلسه روز سه شنبه مجلس، تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است؛ اگر اجازه دادند، آقای روحانی  حضور پیدا می کند اگر نه آقای جهانگیری می‌آیند.
آقای امیری خاطر نشان کرد: با توجه به ماده ۲۰۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس مبنی بر اینکه رئیس جمهور می‌تواند پاسخ مخالفان وزیر پیشنهادی را به شخص دیگری بسپارد، من از رئیس مجلس درخواست کردم که اگر آقای رئیس جمهور نیامد، شما اجازه دهید که آقای جهانگیری مانند جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی به اظهارات مخالفان پاسخ دهد.
وی تصریح کرد: در زمان معرفی آقای خاوازی به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی نیز، آقای رئیس جمهور به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا به جلسه رأی اعتماد نیامد اما آقای جهانگیری بر اساس همین ظرفیت قانون آیین نامه داخلی مجلس به ابهامات و اظهارات مخالفان پاسخ داد لذا ما نیز از آقای قالیباف درخواست کردیم از این ظرفیت استفاده شود.
وی افزود: رئیس مجلس گفت که این موضوع را در هیئت رئیسه مطرح می‌کند، بعد از ظهر امروز با من تماس گرفت و گفت این موضوع در هیئت رئیسه مطرح شد و مورد موافقت قرار نگرفت. 
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: فردا آقای جهانگیری در جلسه رای اعتماد حضور می یابد ولی سخنرانی نخواهد داشت.
 
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر