هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان

رئیس جمهور فردا به مجلس نمی رود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا، رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت حضور نمی یابد و آقای جهانگیری فردا در مجلس حضور می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 28
کد خبر: ۶۰۸۶۹
به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی امیری  در خصوص حضور رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: آقای رئیس جمهور تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است.
وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که ما صلاح نمی‌دانیم آقای رئیس جمهور فردا در جلسه رای اعتماد در مجلس حضور یابد لذا به دنبال عدم موافقت ستاد، آقای رئیس روحانی برای معرفی آقای علیرضا رزم حسینی فردا در مجلس حضور نمی‌یابد اما آقای اسحاق جهانگیری، معاون اول وی در این حضور می یابد.
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در واکنش به اظهارات یکی از اعضای هیات رییسه مجلس مبنی بر مخالفت مجلس با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس‌جمهور در جلسه رأی اعتماد، گفت: ما درخواستی برای حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس به مجلس ندادیم.
وی ادامه داد: چند روز پیش من به آقای قالیباف گفتم که حضور آقای رئیس جمهور در جلسه روز سه شنبه مجلس، تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است؛ اگر اجازه دادند، آقای روحانی  حضور پیدا می کند اگر نه آقای جهانگیری می‌آیند.
آقای امیری خاطر نشان کرد: با توجه به ماده ۲۰۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس مبنی بر اینکه رئیس جمهور می‌تواند پاسخ مخالفان وزیر پیشنهادی را به شخص دیگری بسپارد، من از رئیس مجلس درخواست کردم که اگر آقای رئیس جمهور نیامد، شما اجازه دهید که آقای جهانگیری مانند جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی به اظهارات مخالفان پاسخ دهد.
وی تصریح کرد: در زمان معرفی آقای خاوازی به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی نیز، آقای رئیس جمهور به دلیل موافقت نکردن ستاد ملی مقابله با کرونا به جلسه رأی اعتماد نیامد اما آقای جهانگیری بر اساس همین ظرفیت قانون آیین نامه داخلی مجلس به ابهامات و اظهارات مخالفان پاسخ داد لذا ما نیز از آقای قالیباف درخواست کردیم از این ظرفیت استفاده شود.
وی افزود: رئیس مجلس گفت که این موضوع را در هیئت رئیسه مطرح می‌کند، بعد از ظهر امروز با من تماس گرفت و گفت این موضوع در هیئت رئیسه مطرح شد و مورد موافقت قرار نگرفت. 
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: فردا آقای جهانگیری در جلسه رای اعتماد حضور می یابد ولی سخنرانی نخواهد داشت.
 
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار