گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

حماس خطاب به فتح: با وحدت می‌توانیم آرزوهای ملت فلسطین را محقق کنیم

حماس خطاب به فتح: با وحدت می‌توانیم آرزوهای ملت فلسطین را محقق کنیم جنبش حماس فلسطین طی بیانیه‌ای از اقدام دیروز کمیته مرکزی فتح در تصویب توافقات بین این دو جنبش، وحدت ملی را عامل قوی در تحقق اهداف و آرزوهای ملت فلسطین دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از اقدام جنبش فتح فلسطین در موافقت با توافقات بین این دو جنبش و سایر گروه‌های فلسطینی و تصویب این توافقات استقبال کرد.

 

حماس در واکنش به این اقدام دیروز فتح امروز جمعه طی بیانیه‌ای این اقدام را ستود  و گفت که «ما در جنبش حماس این روح ملی‌گرایی را که در بیانیه دیروز کمیته مرکزی فتح به ریاست برادر ابو مازن بود، ارج می‌نهیم و تأکید داریم که حماس در مسیر تحقق وحدت و مشارکت ملی کامل گام خواهد برداشت و ملزم به تسریع در اجرا و عملی کردن خروجی‌ها و تصمیمات نشست دبیران کل گروه‌های فلسطینی که سوم سپتامبر در لبنان برگزار شد، هست».

 

در بیانیه حماس همچنین آمده است: «ما با وحدت ملی می‌توانیم توطئه‌ها و معامله‌های مشکوک را ناکام گذاشته و آرزوی ملت خود در آزادسازی اراضی، بازگشت به سرزمین‌مان و استقلال فلسطین را محقق کنیم».

 

کمیته مرکزی فتح دیروز پنجشنبه طی نشستی به ریاست محمود عباس (ابو مازن) در رام‌الله، بر موضع ثابت و آشکار فلسطین در مخالفت با همه توطئه‌ها برای نابودی مسئله فلسطین تاکید کرد که از جمله این توطئه‌ها، طرح آمریکایی معامله قرن، طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق(اشغال) کرانه باختری و همچنین عادی سازی مجانی با رژیم اشغالگر اعلام شد.

 

در این جلسه همچنین تحولات فلسطین و آنچه مربوط به روند آشتی ملی و تلاش‌های سیاسی رهبران فلسطینی برای دفاع از حقوق ملت فلسطین در دستیابی به استقلال و آزادی است، مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

 

کمیته مرکزی فلسطین تاکید کرد که مقاومت فلسطین همه توطئه‌های رژیم اشغالگر برای الحاق زمین‌های فلسطینی به سرزمین‌های اشغالی را ناکام گذاشته است و تاکید می‌کند که صلح عادلانه و فراگیر فقط از طریق اجرای قوانین و قطعنامه‌های بین المللی و اجرای کامل صلح عربی ممکن است که شامل پایان اشغالگری و تشکیل کشور فلسطینی قبل از هر گونه عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است.

 

فارس

کلمات کلیدی: لبنان فلسطین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار