ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

علت اصلی شکرک زدن مربا چیست؟

شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم پس با ما همراه باشید تا نکات تهیه مربا را به شما آموزش دهیم.علت شکرک زدن مربا چیست؟ شکرک زدن مربای هویج، آلبالو، بهارنارنج، به، گل محمدی، انجیر و ... علت های مختلفی دارد و برای اینکه علت شکرک زدن مربا و اینکه با یک مربای شکرک زده چکار باید کرد را بدانید این مطلب از شمانیوز را تا انتها بخوانید.

 

علت های اصلی شکرک زدن مربا:

وقتی شکر و شیرینی مربا بیش از اندازه باشد مربا شکرک می زند.


اگر با دمای بالا مربا جوشیده باشد باعث شکرک زدن آن می شود.

 

روش های جلوگیری از شکرک زدن مربا:

در مرباهای شیرین حتما از آبلیمو یا جوهر لیمو (اسید) استفاده کنید چون آستانه تبلور قند را بالا می برد و مانع از شکرک زدن می شود.

 

در مرباهای ترش چون خود میوه اسید مورد نیاز را دارا می باشند مقدار کمتری آبلیمو استفاده کنید تا جلوی شکرک زدن مربا را بگیرد.

 

دلیل کپک زدن مربا:

یکی از دلایل کپک زدن مربا این است که به قوام خوبی نرسیده و شل است و اگر احساس کردید مربا رقیق است حتما آن را دوباره روی شعله قرار دهید تا قوام پیدا کند.

 

اگر بعد از پخت مربا آن را درون ظرف خیس بریزید باعث کپک زدن مربا می شود.

 

با مربای شکرک زده چه کنیم؟

وقتی مربای شما شکرک زد نگران نباشید چون این دلیل بر کیفیت پایین مربا شما نیست و شما با اضافه کردن مقداری آب جوش و آبلیمو به مربا و جوشاندن دوباره آن می توانید به راحتی شکرک مربا را از بین ببرید.

منبع : نمناک

ارسال نظر