شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

علت اصلی شکرک زدن مربا چیست؟

شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم پس با ما همراه باشید تا نکات تهیه مربا را به شما آموزش دهیم.علت شکرک زدن مربا چیست؟ شکرک زدن مربای هویج، آلبالو، بهارنارنج، به، گل محمدی، انجیر و ... علت های مختلفی دارد و برای اینکه علت شکرک زدن مربا و اینکه با یک مربای شکرک زده چکار باید کرد را بدانید این مطلب از شمانیوز را تا انتها بخوانید.

 

علت های اصلی شکرک زدن مربا:

وقتی شکر و شیرینی مربا بیش از اندازه باشد مربا شکرک می زند.


اگر با دمای بالا مربا جوشیده باشد باعث شکرک زدن آن می شود.

 

روش های جلوگیری از شکرک زدن مربا:

در مرباهای شیرین حتما از آبلیمو یا جوهر لیمو (اسید) استفاده کنید چون آستانه تبلور قند را بالا می برد و مانع از شکرک زدن می شود.

 

در مرباهای ترش چون خود میوه اسید مورد نیاز را دارا می باشند مقدار کمتری آبلیمو استفاده کنید تا جلوی شکرک زدن مربا را بگیرد.

 

دلیل کپک زدن مربا:

یکی از دلایل کپک زدن مربا این است که به قوام خوبی نرسیده و شل است و اگر احساس کردید مربا رقیق است حتما آن را دوباره روی شعله قرار دهید تا قوام پیدا کند.

 

اگر بعد از پخت مربا آن را درون ظرف خیس بریزید باعث کپک زدن مربا می شود.

 

با مربای شکرک زده چه کنیم؟

وقتی مربای شما شکرک زد نگران نباشید چون این دلیل بر کیفیت پایین مربا شما نیست و شما با اضافه کردن مقداری آب جوش و آبلیمو به مربا و جوشاندن دوباره آن می توانید به راحتی شکرک مربا را از بین ببرید.

منبع : نمناک

ارسال نظر