عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

علت اصلی شکرک زدن مربا چیست؟

شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شکرک زدن مربا و کپک زدن مربا یکی از مشکلاتی است که وقتی مربای خانگی تهیه می کنیم با آنها مواجه می شویم پس با ما همراه باشید تا نکات تهیه مربا را به شما آموزش دهیم.علت شکرک زدن مربا چیست؟ شکرک زدن مربای هویج، آلبالو، بهارنارنج، به، گل محمدی، انجیر و ... علت های مختلفی دارد و برای اینکه علت شکرک زدن مربا و اینکه با یک مربای شکرک زده چکار باید کرد را بدانید این مطلب از شمانیوز را تا انتها بخوانید.

 

علت های اصلی شکرک زدن مربا:

وقتی شکر و شیرینی مربا بیش از اندازه باشد مربا شکرک می زند.


اگر با دمای بالا مربا جوشیده باشد باعث شکرک زدن آن می شود.

 

روش های جلوگیری از شکرک زدن مربا:

در مرباهای شیرین حتما از آبلیمو یا جوهر لیمو (اسید) استفاده کنید چون آستانه تبلور قند را بالا می برد و مانع از شکرک زدن می شود.

 

در مرباهای ترش چون خود میوه اسید مورد نیاز را دارا می باشند مقدار کمتری آبلیمو استفاده کنید تا جلوی شکرک زدن مربا را بگیرد.

 

دلیل کپک زدن مربا:

یکی از دلایل کپک زدن مربا این است که به قوام خوبی نرسیده و شل است و اگر احساس کردید مربا رقیق است حتما آن را دوباره روی شعله قرار دهید تا قوام پیدا کند.

 

اگر بعد از پخت مربا آن را درون ظرف خیس بریزید باعث کپک زدن مربا می شود.

 

با مربای شکرک زده چه کنیم؟

وقتی مربای شما شکرک زد نگران نباشید چون این دلیل بر کیفیت پایین مربا شما نیست و شما با اضافه کردن مقداری آب جوش و آبلیمو به مربا و جوشاندن دوباره آن می توانید به راحتی شکرک مربا را از بین ببرید.

منبع : نمناک

ارسال نظر