چه میوه هایی را بهتر است با پوست خورد؟-راهبرد معاصر

چه میوه هایی را بهتر است با پوست خورد؟

همه شنیده‌ایم که اگر بسیاری از میوه‌ها را با پوست بخوریم فواید بیشتری برای بدن دارد؛ چراکه بخش زیادی از ویتامین‌ها و مواد مغذی آن‌ها در پوستشان نهفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، همه شنیده‌ایم که اگر بسیاری از میوه‌ها را با پوست بخوریم فواید بیشتری برای بدن دارد؛ چراکه بخش زیادی از ویتامین‌ها و مواد مغذی آن‌ها در پوست میوه‌ها نهفته است.


خواص برخی از میوه‌هایی را بیان کرده که خوردن پوستشان خواص تغذیه‌ای آن‌ها را دو چندان می‌کند:

 

۱-موز

می‌توان موز را با پوست خورد. پوست موز تازه حاوی مقدار زیادی فیبر است و اگرچه مزه آن ممکن است برای برخی افراد اندکی متفاوت به نظر برسد، اما علاوه بر فیبر، مقدار زیادی مواد مغذی دیگر را به بدن می‌رساند. اگر کمی سفتی پوست موز به مزاجتان خوش نمی‌آید می‌توانید پس از جداکردن ساقه آن، پوست و محتوای موز را درون ظرفی مخلوط کنید و به مدت حداقل ۱۰ دقیقه سرخ کنید یا بپزید. این کار باعث می‌شود که خود موز رسیده‌تر و نرمتر و پوست آن نیز نازک‌تر و شیرین‌تر شود و راحت‌تر خورده شود.

 


۲-کیوی

 

پوست کرکدار این میوه نیز خوردنی است، اما برای خوردن آن، ابتدا باید این میوه را بخوبی بشویید. مزایای خوردن کیوی با پوست آن است که لایه بیرونی یا همان پوست کیوی شامل هر دو نوع فیبر حل شدنی و حل نشدنی است و همچنین حاوی فولیک اسید، ویتامین‌ای و ترکیبات فنولیک است. گذشته از آن، کیوی ویتامین C بالایی دارد که بخش اعظم این ویتامین در پوستش نهفته است.

 

۳-پیاز

 

پیاز پوست بسیار نازکی دارد، اما این پوست به ظاهر دور ریختی -خصوصا اگر پیاز قرمز باشد- سرشار از فلوونوئید، بویژه کورستین و آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی فراوان دارد. پیاز‌ها را تمیز شسته، با پوست در غذا یا سوپتان خرد کنید. البته توجه داشته باشید که اگر پیاز قرمز رنگ را با پوست در غذایتان بریزید ممکن است رنگ غذا را کمی متمایل به رنگ قرمز کند.

 

۴-مرکبات

می‌توان با خیال راحت پوست مرکبات را از هر نوع و با هر اسمی خورد. پوست مرکبات سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. البته خوردن پوست مرکباتی، چون پرتقال کار چندان راحتی نیست، چون کمی تلخ است، اما قطعات کوچک آن همراه با خود میوه خوردنش را راحت‌تر می‌کند. اگر با چنین کاری هم نمی‌توانید کنار آیید، می‌توانید پرتقال را با پوست مربا کنید و یا اینکه همه میوه را همراه با پوستش تبدیل به مارمالادی خوش عطر و طعم کنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را به دایره‌های خیلی نازک تقسیم کنید و سپس کباب‌پزشان کنید و با سالاد یا پاستا میل کنید./برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده