قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

حریرچی: تهران در وضعیت فوق قرمز قرار دارد

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تهران در وضعیت فوق قرمز کرونایی است گفت: از ۴ هزار و ۸۶۵ بیمار بستری مشکوک به کرونا در تهران، ۹۰۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایرج حریرچی، در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما، ادامه داد: متأسفانه همچنان میزان بستری, ۱۷۵ درصد بیش از ترخیص روزانه و تجمع بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تهران در حال افزایش است.

 

وی اضافه کرد: از ۱۵ مهر تاکنون در کشور ۳۵ هزار و ۳۱۵ نفر بستری داشتیم که از این تعداد ۲۷ هزار و ۴۷۵ نفر در بخش عادی, ۷ هزار و ۸۴۱ نفر در بخش ویژه و سه هزار و ۱۳۷ نفر از این بیماران دارای لوله تنفسی و در شرایط بسیار شدید این بیماری هستند.

 

معاون کل وزارت بهداشت، گفت: محدودیت مشاغل سطح ۳ شامل آموزش از راه دور در مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و تعطیلی آموزشگاه‌ها، مساجد, مصلی‌ها, سینماها و مراکز هنری همچنان ادامه خواهد داشت.

 

وی افزود: در استان تهران, استفاده اجباری از ماسک از هنگام خروج از خانه تا برگشت به خانه، مصوب شده و متخلفان جریمه می‌شوند و میزان جرایم هم شنبه اعلام خواهد شد.

 

حریرچی تاکید کرد: با همکاری نیروی انتظامی، بسیج و سازمان‌های اجرایی مانند شهرداری و استانداری, این موضوع در وسایل حمل و نقل عمومی تشدید خواهد شد.

 

وی گفت: مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ با علامت یا بی علامت, حتماً باید قرنطینه شوند و بر اساس دستور وزیر بهداشت و بخشنامه، بخش خصوصی هم مکلف است موارد مثبت کووید ۱۹ را اعلام کند و رؤسای دانشگاه‌ها مکلف هستند تک تک بیماران را تعقیب کنند و مجازات کسانی که آزمایش کرونای آنها مثبت است و تخطی می‌کنند شدیدتر خواهد شد.

 

حریرچی افزود: افرادی که آزمایش کرونای آنها مثبت می‌شود از طریق نرم افزارهای موبایلی و سامانه «ماسک» شناسایی و فاصله‌های اجتماعی آنها رصد می‌شود.

 

معاون کل وزارت بهداشت، گفت: با استفاده از اختیارات وزرای بهداشت و کشور، محدودیت‌های کرونایی تا چهارشنبه ۲۳ مهر تمدید شد و در جلسه شنبه در مورد محدودیت‌های جدید تصمیم گیری می‌شود.

 

حریرچی افزود: بر اساس آئین نامه مصوب ستاد ملی کرونا در تاریخ ۲۳ مرداد، پس از تذکر و اخطار کتبی نخست در ادارات دولتی با مسئولان ادارات برخورد می‌شود و آنها باید کارکنان را مجبور به استفاده از ماسک و از ارائه خدمت به کسانی که ماسک ندارند جلوگیری کنند.

 

وی اضافه کرد: در صنوف هم خود صنوف و هفت هزار کارکنان بهداشت و محیط وزارت بهداشت بر حسن اجرای این مصوبه نظارت خواهند کرد و برای متخلفان, حتی پلمب واحد صنفی تا یک ماه پیش بینی شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار