انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

سعد الحریری: مواضعم با «میشل عون» یکی است؛ طرح فرانسه تنها و آخرین فرصت است

نخست‌وزیر پیشین لبنان پس از دیدار با رئیس‌جمهور این کشور، طرح پیشنهادی فرانسه را آخرین و تنها فرصت برای نجات لبنان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «سعد الحریری» نخست‌وزیر اسبق لبنان و رئیس جریان «المستقبل» که هفته گذشته برای دور جدید نخست‌وزیری اعلام آمادگی کرد، امروز (دوشنبه) با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور در کاخ «بعبدا» دیدار کرد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، الحریری پس از دیدار با عون گفت: طرح «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه تنها و آخرین فرصت باقی مانده برای توقف فروپاشی لبنان و بازسازی بیروت است، همه این را می‌دانند و آگاهند که وقتی نداریم تا بخواهیم آن را برای جدال‌های سیاسی از دست بدهیم.

 

وی افزود، به اطلاع رئیس‌جمهور رسانده که هیأتی ارتباط با تمام گروه‌های سیاسی می‌فرستد تا اطمینان پیدا کند که آنها به تمام بندهای طرح فرانسه متعهد هستند.

 

الحریری تأکید کرد: بر بیداری احزاب سیاسی تکیه دارم، مواضع من با رئیس‌جمهور یکی است و همین موضوع مرا تشویق می‌کند تا با این ابتکار عمل (طرح فرانسه) جلو بروم.

 

انفجار بندر بیروت در چهارم آگوست منجر به استعفای دولت «حسان دیاب» شد و پس از آن تلاش «مصطفی ادیب» برای تشکیل دولت به جایی نرسید.

 

رئیس جمهور فرانسه طی این مدت دو بار به لبنان سفر کرد تا بتواند دولت مورد نظر خود را تشکیل دهد، با این حال احزاب و جریان‌های سیاسی بر سر دولت و کابینه پیشنهادی مصطفی ادیب، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه به توافق نرسیدند و او از این مأموریت کناره‌گیری کرد.

 

بعد از رویداد، رئیس جمهور فرانسه ششم مهر ضرب‌الاجل چهار الی شش هفته‌ای دیگر به سیاستمداران لبنان داد تا بتوانند دولت تشکیل دهند. پاریس گفته دریافت کمک مالی از بیرون، منوط به تشکیل دولت و اجرای اصلاحات مورد نظر فرانسه و برخی کشورهای غربی است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده