وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

بنی گانتز: نتانیاهو مثل انسان رفتار نمی‌کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در محافل خصوصی گفته است اگر نتانیاهو بر سیاست‌های قبل خود اصرار کند، در راستای انحلال پارلمان قدم خواهد برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ائتلاف آبی و سفید گفته که «بنیامین نتانیاهو» مثل انسان رفتار نمی‌کند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» چاپ فلسطین اشغالی چهارشنبه‌شب نوشت که گانتز طی گفت‌وگوهای خصوصی پشت درهای بسته گفته است که اگر بحران بودجه در این رژیم تا پایان ماه اکتبر (ماه جاری) حل نشود، «گام‌های پارلمانی» لازم را برای تعجیل در برگزاری انتخابات پارلمانی خواهد برداشت.

او گفت که «نتانیاهو مانند انسان‌ها رفتار نمی‌کند و چه بسا حزب متبوع او به نفع انحلال کنست (پارلمان رژیم اسرائیل) رأی دهد». رقیب نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در چهار دور انتخابات گذشته همچنین حمایت از «نفتالی بنت»، رئیس راست‌گرایان در این رژیم برای رسیدن به منصب نخست‌وزیری در انتخابات آینده را بعید ندانست.

وزیر جنگ رژیم تل آویو که در انتخابات گذشته برای تشکیل کابینه مجبور شده است با نتانیاهو کابینه چرخشی تشکیل دهد، گفته است که با نخست‌وزیری هیچ کسی جز نتانیاهو مخالف نیست و این اسرائیلی‌ها هستند که باید در این باره تصمیم بگیرند.

به دنبال ناکارآمدی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در زمینه مقابله با کرونا و فسادهای مالی او و خانواده‌اش، شهر تل‌آویو هفته‌ها شاهد برگزاری تظاهرات علیه نتانیاهو است و مخالفان، خواهان کناره‌گیری او از قدرت و محاکمه او هستند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار