بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

رئیس جمهوری قرقیزستان استعفا کرد

رئیس جمهوری قرقیزستان استعفا کرد رئیس جمهوری قرقیزستان امروز(پنجشنبه)در پی ناآرامی‌های پس از انتخابات پارلمانی یکشنبه هفته گذشته از مقام خود کناره گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سورونبای جینبکوف در بیانیه‌ای با اشاره به ادامه‌ تنش‌های سیاسی در قرقیزستان تاکید کرد که حفظ تمامیت کشور و اتحاد مردم و آرامش جامعه برای او بالاترین اولویت است. وی همچنین از طرف‌های منازعه سیاسی خواست که به اقدامات تحریک‌آمیز پایان بدهند.

 

رئیس جمهوری قرقیزستان روز جمعه گذشته با اعلام وضع اضطراری در شهر«بیشکک» پایتخت این کشور، از ارتش خواسته بودتا به ناآرامی‌های انتخاباتی ودرگیری خیابانی هواداران احزاب سیاسی پایان دهد.

 

ناآرامی‌های قرقیزستان پس از برگزاری انتخابات پارلمانی روز یکشنبه 13 مهرماه آغاز شد. بر اساس نتایج اعلام شده، چهار حزب به پارلمان راه یافته و ۱۲ حزب دیگر حد نصاب ۷ درصد آرا برای ورود به این پارلمان ۱۲۰ نفری این کشور را کسب نکرده بودند. کمیسیون انتخابات قرقیزستان روز سه‌شنبه 15 مهرماه در پی تظاهرات و ناآرامی‌ها نتیجه انتخابات پارلمانی را باطل کرد.


در ناآرامی‌های شب پس از انتخابات در بیشکک که بنا به گزارش‌ها یک کشته و ۵۹۰ زخمی برجا گذاشته است، معترضان وارد ساختمان پارلمان و برخی مراکز دولتی شدند و «المازبیگ اتامبایف» رییس جمهوری پیشین را که به اتهام فساد در زندان بود، آزاد کردند هر چند او روز شنبه این هفته مجددا بازداشت و روانه زندان شد.


معترضان با یورش به پارلمان و ساختمان های دولتی خواستار ابطال انتخابات و برگزاری انتخابات مجدد و همچنین کناره‌گیری سورنبای جینبکوف، رئیس جمهوری شده بودند.آنها می‌گویند در انتخابات تقلب شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار