سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رئیس جمهور آذربایجان: از ایران بار دیگر تشکر می‌کنم

رئیس جمهور آذربایجان: از ایران بار دیگر تشکر می‌کنم رئیس جمهور آذربایجان امروز جمعه با بیان اینکه تهران آسمان و مرزهای زمینی خود را برای انتقال سلاح به ارمنستان بسته است، از ایران تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان اخبار و شایعات مربوط به ارسال سلاح از ایران به ارمنستان را رد کرد و گفت که باکو در این باره هیچ گونه اطلاعاتی ندارد.

 

او جمعه‌شب در گفت‌وگو با شبکه «ای هابر» ترکیه در پاسخ به سؤالی در باره انتشار تصاویری از انتقال سلاح و مهمات روس و ایرانی به ارمنستان اظهار داشت که «در رابطه با ارسال سلاح از ایران به ارمنستان ما هیچ اطلاعاتی نداریم؛ برعکس [این] می‌توانم بگویم که ایران و گرجستان، آسمان و مرزهای زمینی خود را برای ارسال سلاح به ارمنستان بسته‌اند. لذا ما بار دیگر از دولت ایران و دولت گرجستان از این بابت تشکر می‌کنیم».

 

دستیار نظامی الهام علی‌اف پیشتر نیز از ایران به دلیل حمایت از مردم جمهوری آذربایجان در نخجوان و ایجاد پل برای کمک به این منطقه محاصره شده، تشکر کرده بود.

 

رئیس جمهور آذربایجان با این گفت که انتقال سلاح به ارمنستان از طریق گرجستان به صورت غیر قانونی و قاچاقی و با هواپیماهای غیرنظامی صورت می‌گیرد.

 

الهام علی‌اف در ادامه از اقدام برخی از تجار ارمنی ساکن روسیه برای جذب نیروهای مزدور و اعزام آن‌ها به منطقه قره‌باغ اشغالی جهت مقابله با نیروهای جمهوری آذربایجان انتقاد کرد و گفت که آن‌ها سلاح‌های ضد تانک و ضدهوایی را از طریق این هواپیماها به ارمنستان منتقل می‌کنند.

 

او گفت که از سازمان «سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی» (ایکائو) درخواست رسمی کرده است که در این قضیه ورود و تحقیق کرده و مانع از انتقال سلاح‌هایی شود که به صورت غیرقانونی و از راه قاچاق تهیه و به ارمنستان ارسال شده است.

 

رئیس جمهور آذربایجان همچنین گفت که نهادها و ارگان‌های رسمی روسیه رسما به این کشور گفته‌اند که سلاح و مهمات به ارمنستان ارسال نمی‌شود و این تجار و افراد ثروتمند ارمنی هستند که اقدام به خرید سلاح قاچاق و ارسال آن به ارمنستان می‌کنند.

 

الهام علی اف در مورد آتش‌بس اعلامی که بامداد شنبه هفته جاری با وساطت طرف روسی اعلام شد، گفت که ارمنستان با این آتش‌بس خواستند از فرصت ایجاد شده به مواضع نیروهای جمهوری آذربایجان حمله کرده و شهر گنجه را هدف حملات موشکی قرار دادند.

 

او همچنین گفت که طرف ارمنی خیلی از واقعیت‌های میدانی را قبول ندارد ولی از روی پروپاگاندا مدعی است که هادروت در دست نیروهای ارمنستان است، حال آنکه این شهر آزاد شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار