دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند

احتمال توافق قریب الوقوع سودان و اسرائیل

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که رئیس جمهور آمریکا احتمالا ظرف دو روز آینده از توافق عادی سازی روابط سودان با اسرائیل خبر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق قریب الوقوع سازش میان این رژیم و حکومت سودان خبر می دهند.

شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «تماس‌های میان اسرائیل و سودان با وساطت آمریکا با پیشرفت چشمگیری همراه بوده است.»

به گفته این رسانه‌ها، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا احتمالا توافق عادی سازی روابط میان خارطوم و اسرائیل را ظرف دو روز آینده اعلام می‌کند.

ترامپ هم امشب در توئیتی اعلام کرد که سودان با پرداخت ۳۳۵ میلیون دلار به خانواده‌های «قربانیان تروریسم» موافقت کرده و پس از آن این کشور از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف خواهد شد.

رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتر نوشت: «یک خبر فوق‌العاده! دولت جدید سودان که در حال حرکت در مسیر پیشرفت‌های بزرگ است با پرداخت ۳۳۵ میلیون دلار به قربانیان و خانواده‌های تروریسم موافقت کرد. پس از پرداخت، من نام سودان را از فهرست حامیان تروریسم دولتی خارج خواهم کرد. پس از مدت‌ها انتظار عدالت برای مردم آمریکا محقق می‌شود و این گامی بزرگ از سوی سودان است.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار