جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

واکنش موساد و شاباک به لغو روادید با امارات

واکنش موساد و شاباک به لغو روادید با امارات پس از اعلام لغو روادید میان میان امارات و رژیم صهیونیستی، منابع سیاسی فاش کردند که سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با این اقدام اعلام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «الشرق الاوسط»، امروز (پنجشنبه)، به نقل از منابع سیاسی گزارش داد که سازمان اطلاعات داخلی (شاباک) و سازمان اطلاعات خارجی (موساد) رژیم صهیونیستی به لغو روادید با امارات معترض هستند.

 

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که روز سه‌شنبه، با ورود اولین هیأت رسمی امارات به فلسطین اشغالی دو طرف چهار توافق امضا کردند که مهم‌ترین آن لغو روادید بود.

 

طبق این گزارش، منابع یاشده فاش کردند که شاباک و موساد پس از امضای چهار توافق یادشده به مهم‌ترین این توافق‌ها یعنی لغو روادید اعتراض کرده‌اند.

 

«نداو آرگمن» رئیس شاباک در این ارتباط گفت که الزمام استفاده از گذرنامه به مثابه سوپاپ اطمینان برای شروط تعیین شده ورود به فلسطین اشغالی است زیرا اینگونه دستگاه‌های امنیتی این امکان را پیدا می‌کنند که مسافر را چک کنند و از سابقه جنایی و امنیتی او آگاه شوند.

 

آرگمن در ادامه اظهاراتش اشاره کرد که معاف کردن اماراتی‌ها از ارائه گذرنامه، زمینه را برای مخاطرات امنیتی در فلسطین اشغالی فراهم می‌کند.

 

این تحولات پس از آن صورت گرفته است که امارات و رژیم صهیونیستی با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عادی‌سازی کامل روابط خود را اعلام کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار