واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

مفتی اعظم چچن:ذات تروریسم در ماکرون و همنوعانش آشکار می‌شود

مفتی اعظم چچن، رئیس جمهور فرانسه را تروریست نخست جهان خواند و گفت، ذات تروریسم در رئیس جمهور فرانسه و همنوعانش آشکار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر  در ادامه واکنش‌ها به رویکرد اسلام ستیزانه دولت فرانسه به ویژه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور این کشور، مفتی اعظم چچن و رهبر این منطقه، رئیس جمهورفرانسه را «تروریست شماره یک جهان» خواندند.

 به نوشته روزنامه «مسکو تایمز» «صلاح مژییف» مفتی اعظم چچن روز دوشنبه گفت: «ماکرون، تو تروریست اول جهان هستی. با اهانت به پیامبر اسلام تو به همه پیامبران و مذاهب توهین کردی.»

مفتی اعظم چچن در ادامه گفت: «ماکرون، تمام ذات تروریسم و افراط گرایی واقعی که بر ارزشهای شبه غربی چند لیبرالیسمی پرورش یافته، در شما و هم نوعان شما آشکار می‌شود.»

«رمضان قدیراف» رهبر جمهوری چچن نیز با انتقاد از مواضع ضد اسلامی امانوئل کاکرون  گفت: «اگر شما [قاتل] را تروریست می‌خوانید ، پس شما 100 برابر بدتر هستید، زیرا تروریسم را القا می کنید. شما می‌توانید با خیال راحت خود را رهبر و طراح تروریسم در کشور خود بدانید.»

از انتشار کاریکاتوری موهن در یک نشریه فرانسوی در دو هفته گذشته خشم جوامع اسلامی را برانگیخته است . این خشم با سخنان «امانوئل ماکرون» در چهارشنبه هفته گذشته که به حمایت از این اقدام به بهانه آزادی عقیده پرداخته بود، دو چندان شده و مقامات بسیاری از کشورها از جمله اردوغان و عمران خان، موضع رئیس‌جمهور فرانسه را محکوم کرده‌اند.

ماکرون در حالی توهین به ساحت پیامبر اعظم -ص- را آزادی بیان دانسته که دولت این کشور انتقادهای تند رجب طیب اردوغان به ماکرون را توهین قلمداد کرد نه آزادی بیان و سفیرش در آنکارا را فراخواند. این رفتار دوگانه حکایت از واهی بودن ادعای حمایت از آزادی بیان در فرانسه است. 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته در پی استمرار لجوجانه اقدامات اهانت آمیز به ساحت پیامبر رحمت (ص) در فرانسه که در کمال تاسف در مواردی با حمایت برخی مقامات رسمی نیز همراه بوده است، هرگونه اهانت و بی احترامی به پیامبران الهی خصوصا خاتم آنها رسول مکرم اسلام را به شدت محکوم کرد.

ده‌ها هزار نفر از مردم بنگلادش نیز روز سه شنبه در اعتراض به هتک حرمت فرانسوی‌ها به ساحت مقدس دین اسلام و پیامبر عظیم‌الشأن(ص) در خیابان‌های داکا پایتخت این کشور تظاهرات کردند. 

فارس

ارسال نظر