دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر امور خارجه امارات:دنبال تقابل با ترکیه یا ایران نیستیم

وزیر امور خارجه امارات متحده عربی گفته کشورش دنبال تقابل با ترکیه یا ایران نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر «انور قرقاش»، وزیر مشاور امارات در امور خارجه در مصاحبه‌ای روز دوشنبه گفته کشورش دنبال تقابل با ترکیه یا ایران نیست.

وبگاه انگلیسی‌زبان «نشنال» به نقل از قرقاش گفته امارات متحده عربی با سیاست خارجی ترکیه و امارات موافق نیست ولی دنبال تقابل با هیچ یک از این دو کشور نیست.

قرقاش در نشستی که به ابتکار «مرکز سیاست‌گذاری امارات» برگزار شده ادعا کرد: «پایان دادن به این دخالت‌ها حل و فصل مسالمت‌آمیز درگیری‌ها در منطقه را آسان‌تر خواهد کرد.»

او در بخش دیگری از سخنانش به ادعاهای رئیس‌جمهور فرانسه درباره وجود ارتباط میان اسلام و حملات تروریستی هم واکنش نشان داد و گفت: «این حرکت‌های افراطی و فراملی، به هیچ وجه نماینده اسلام نیستند. آنها برای همه جوامع آزاد و منعطف، تهدید محسوب می‌شوند.»

وزیر خارجه امارات درباره توافقات سازش میان برخی کشورهای عربی از جمله امارات با رژیم صهیونیستی نیز اظهارنظر کرد. او گفت: «این توافق صلح به هیچ وجه نگرانی ما درباره مصائب مردم فلسطین را برطرف نمی‌کند.»

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ آگوست (۲۳ مرداد) توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام شد. بحرین و سودان هم روابط خود با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کرده‌اند.

امارات و رژیم صهیونیستی روز  ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضاء کردند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر