ترامپ به آسانی کنار نخواهد رفت-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

ترامپ به آسانی کنار نخواهد رفت

یک نشریه آمریکای نوشت، اگر دونالد ترامپ انتخابات را ببازد، اولین رئیس جمهور مستقر در قدرت است که در طول ۲۸ ساله گذشته در انتخابات دور دوم شکست می‌‌خورد و یک چیز مشخص است: چه پیروز شود چه بازنده او به آسانی کنار نخواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیویورک تایمز در یادداشتی نوشته است: ترامپ 76 روز وقت دارد تا از قدرت خود برای انتقام گرفتن از کسانی استفاده کند که او دشمن خود می‌پندارد. او ممکن است «آنتونتی فائوچی» متخصص ارشد بیماری‌های عفونی و «کریستفور ای واری» مدیر اف بی آی را برکنار کند.

 

در ادامه یادداشت نیویورک تایمز آمده است: اگر ترامپ مجبور شود کاخ سفید را در تاریخ 20 ژانویه ترک کند، احتمالاً بیش از آنچه که انتظار می‌رود مقاومت نشان دهد و احتمال قریب به یقین به عنوان یک نیروی قدرتمند و مخل در زندگی آمریکا باقی خواهد ماند. او دستکم 68 میلیون رای آورد که پنج میلیون بیشتر از سال 2016 است و 48 درصد آرای عمومی را شامل می‌شود که به معنی آن است، او نصف حمایت عمومی را به دست آورده است. این به او یک پایگاه قدرت می‌دهد تا نقش خود را ایفا کند، نقشی که دیگر روسای جمهور تک دوره‌ای همانند جیمی کارتر و جرج بوش ایفا نکردند.

 

حتی اگر روزهای ترامپ خود به عنوان نامزد ریاست جمهوری به پایان رسیده باشد، پیروی 88 میلیون نفر از وی در توییتر به او بلندگویی می‌دهد تا صدایی با نفوذ در سمت راست داشته باشد و به طور بالقوه او را به یک تصمیم ساز بزرگ در میان جمهوری خواهان در حال ظهور تبدیل می کند.

 

«جف فلاک» سناتور سابق جمهوریخواه که در طول چهار سال گذشته از ترامپ فاصله گرفت، به نیویورک تایمز گفته است: «اگر چیزی از این نتایج انتخابات مشخص باشد این است که رئیس جمهور پیروان زیادی دارد و او قصد ندارد به زودی صحنه را ترک کند.»

 

بنابر بر نوشته نیویورک تایمز، ترامپ حتی ممکن است با استفاده از موقعیتی که به دست آورده، تلاش کند تا حزب جمهوریخواه را بر اساس دلخواه خود تغییر دهد. داشتن اطلاعات فوق العاده از طرفداران خود باعث می‌شود تا نامزدهای آینده بخواهند با نزدیک شدن به ترامپ از این مزیت استفاده کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار