سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

مینو محرز: رئیس جمهوری دستور تعطیلی تهران را صادر کرده اما استانداری موافقت نمی کند

مینو محرز: رئیس جمهوری دستور تعطیلی تهران را صادر کرده اما استانداری موافقت نمی کند عضو ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا گفت: نمی توانم بفهمم که چرا با تعطیلی تهران مخالفت می کنند. همیشه کشور هایی که در خصوص کرونا گوش به حرف مسئولین بهداشت خود نداده اند دچارعارضه شده اند که نمونه بزرگ آن آمریکا است
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال منتفی شدن تعطیلی تهران که صبح امروز استاندار تهران از آن خبر داد. مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا با اشاره به عدم موافقت با تعطیلی شهر تهران گفت: عدم تعطیلی تهران فاجعه است. آیا می خواهند وضعیت از این بدتر شود؟

وی با تاکید بر روی این نکته که مردم باید خودشان رعایت کنند و از خانه بیرون نیایند و در تجمعات عزا و عروسی و تجمعات شرکت نکنند تصریح کرد: وقتی کسی برای جان مردم اهمیت قائل نمی شود مردم باید خودشان رعایت کنند. تنها راه این است که مردم خودشان رعایت کنند و فقط برای خرید ضروری از خانه خارج شوند.

عضو ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا گفت: نمی توانم بفهمم که چرا با تعطیلی تهران مخالفت می کنند. همیشه کشور هایی که در خصوص کرونا گوش به حرف مسئولین بهداشت خود نداده اند دچارعارضه شده اند که نمونه بزرگ آن آمریکا است.

محرز اضافه کرد: وقتی ستاد ملی مقابله با کرونا که رئیس آن رئیس جمهور و عالی ترین مقام اجرایی کشور است دستور می دهند که تعطیل کنند اما استانداری با تعطیلی موافقت نمی کنند خیلی جای سئوال دارد و واقعا نمی دانم علت آن چیست. بنده واقعاً از این تصمیم استانداری تعجب می کنم.

خانم محرز خاطرنشان کرد: همه ارگان ها زیر نظر ریاست جمهوری است و خود رئیس جمهور هم رئیس ستاد مقابله با کرونا است وقتی ستاد کرونا می گوید باید بسته باشد دیگر چه کسی می تواند مخالفت بکند؟ جوابی برای این مخالف ندارم واقعاً. عدم تعطیلی کار اشتباهی است و باید تعطیل کنند.

 

گفتنی است صبح امروز انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به متفی شدن تعطیلی دو هفته ای تهران گفت: پس از بررسی ابعاد تعطیلی تهران تصمیم گرفته شد که فعالیت گروه‌های دو، سه و چهار از ساعت ۱۸ به بعد متوقف شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، بندپی تاکید کرد: درحقیقت ۴۳ شهرستان که در ابتدا اسامی آن‌ها اعلام شد و ۴۴ شهرستان دیگر هم بعدا به آن‌ها اضافه شدند، مشمول این تصمیم شدند. در استان تهران نیز این کار را اجرا می‌کنیم تا تأثیر آن را بر روی شیوع ویروس کرونا بررسی کنیم.

انتخاب

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار