قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

دلایل گسترش کرونا در روستاها چیست؟

مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با بسته شدن مساجد و اماکن، بسیاری از مراسم ها به منازل کشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر شهریار حسینی افزود: مشکل عمده و برهم زننده شرایط فعلی، برگزاری مراسم های مختلف با ازدحام جمعیت بالا در منازل به خصوص در روستاها است.

وی اظهار کرد: برای جلوگیری از این اقدام و رفع این مشکل، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین کلیه ریش سفیدان و معتمدین روستاها باید دست به کار شده و وارد میدان شوند.

وی با اشاره به اینکه تقریبا همه خدمات درمانی و مراقبتی که در مراکز شهری ارائه می شود، به روستاییان نیز در مراکز جامع خدمات سلامت  ارائه می شود، گفت: به طور میانگین در هر سه روستا، یک خانه بهداشت قرار دارد و در هر خانه بهداشت به ۸۹۳ نفر ارائه خدمت شده و به ازای هر ۴۵۳ نفر نیز یک بهورز در روستاهای اصلی مستقر شده است.

حسینی بیان کرد: ۲۷۶ خانه بهداشت برای ۷۱۳ روستای دارای سکنه وجود دارد.

مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: یک پزشک مقیم به همراه تیم سلامت در مراکز جامع خدمات سلامت، در تمامی شیفت های صبح در حال ارائه خدمت هستند و طبق برنامه، هفته ای یکبار با اعضای تیم سلامت به خانه های بهداشت مراجعه می کنند.

وی یادآور شد: از شیوع بیماری کرونا در استان مرکزی تا به امروز سه دوره غربالگری شفاهی برای کل جمعیت مد نظر صورت گرفته و تاکید شده که در صورت مشاهده علائم مشکوک، سریعا به مراکز درمانی منتخب مراجعه کنند.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر نیز، مراسم تدفین افراد مبتلا به کرونا، در روستاها تحت نظارت بهورزان خانه های بهداشتی صورت می گیرد.

تندرست نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار