گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بولتون: پامپئو می خواهدجلوی اخراج شدنش توسط ترامپ را بگیرد/ او می‌خواهدخود را برای ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مطرح می‌کند

بولتون: پامپئو می خواهدجلوی اخراج شدنش توسط ترامپ را بگیرد/ او می‌خواهدخود را برای ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مطرح می‌کند جان بولتون از مایک پامپئو به دلیل آنکه ترامپ را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی کرده بود، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته نیوزویک، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری با سوالی درباره انتقال قدرت از دونالد ترامپ به جو بایدن گفت: "انتقال قدرت آرامی وجود خواهد داشت البته به دومین دولت دونالد ترامپ."

این در حالی است که جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ با اختلاف رای دست کم ۴,۹۰۹,۵۸۷ رای در بخش آرای مردمی و ۷۶ رای الکترال پیروز شده است.

جان بولتون به شبکه سی.ان.ان و در پاسخ به اظهاراتی که پامپئو طی مصاحبه تلویزیونی در روز سه شنبه مطرح کرد گفت: من فکر می کنم این که مایک پامپئو این را می گوید هذیان گویی است و باید بگویم که فکر می کنم او اعتبارش را در سطح بین‌المللی از بین برده است.

بولتون گفت، فکر می کند"افراد خیلی کمی" در دولت آمریکا وجود دارند که باور دارند ترامپ خالصانه در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده است. بولتون در ادامه به این اشاره کرد که شاید پامپئو این اظهارنظرها را برای اینکه جلوی اخراج شدنش توسط ترامپ را بگیرد و یا به جهت پیش دستی کردن در قبال نامزدی خودش برای ریاست جمهوری در حزب جمهوریخواه در سال ۲۰۲۴ مطرح کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خودداری دولت ترامپ از به رسمیت شناختن پیروزی بایدن و ارائه گزارش های امنیتی به رئیس جمهور منتخب یک مساله امنیت ملی است؟ گفت، معتقد است هم ترامپ و هم بایدن باید گزارشها را با توجه به اینکه یکی از آنها به عنوان رئیس جمهور خدمت خواهد کرد دریافت کنند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار