غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روزنامه سعودی: مسجد الاقصی در عربستان سعودی است نه در فلسطین

یک روزنامه سعودی با انتشار یادداشتی از یک نویسنده سعودی مدعی شد که مسجد الاقصایی که در قرآن از آن صحبت شده در قدس اشغالی واقع نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  روزنامه سعودی «عکاظ» در یادداشتی از «اسامه یمانی» نویسنده سعودی مدعی شد که مسجد الاقصی در عربستان سعودی واقع شده است.

طبق گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱» در یادداشت مذکور آمده است: «علت باور بسیاری از مردم درباره اینکه مسجد الاقصی در فلسطین واقع شده آن است که بسیاری از کتب تاریخ و تفاسیر بویژه تفاسیر متاخر نشان می‌دهد که الاقصی در قدس است درست از همین نقطه میان قدس، قبله و مسجد الاقصی خلط صورت گرفته است».

در این یادداشت ادعا شده است که مسجد الاقصایی که پیامبر اکرم (ص) از آن سخن گفته است در منطقه «الجعرانه» میان مکه و الطائف واقع شده نه در فلسطین.

این نویسنده سعودی در یادداشت خود نوشته است: «قدس، الاقصی (دورترین نقطه) نیست زیرا نه در زمان بعثت پیامبر خدا (ص) نه در زمان خلفای راشدین به این نام نبوده است از طرفی، قدس شهر است و مسجد الاقصی مسجد».

در این یادداشت پس از نقل اظهاراتی طولانی برای اثبات اینکه الاقصی قبله اول مسلمانان نبوده، ادعا شده است: «بنابراین، با توجه به آرایی که از پیشینیان آوردیم، علی‌رغم آنکه این مقوله بر زبان‌ها افتاده و در مقطع کنونی در کتب ذکر شده، هیچ گونه اجماعی درباره اینکه بیت المقدس اولین قبله بوده، وجود ندارد».

در ادامه یادداشت مذکور آمده است: «همانطور که ابن خلکان ذکر کرده است، عبدالملک بن مروان مسجد قبه الصخره را در سال ۶۹۱م بنیان نهاده است آن هم به خاطر گلایه مردم از این مسئله که از فریضه حج منع شده‌اند از آنجا که ابن زیبر برای او از حجاج بیعت می‌گرفت از این رو عبدالملک، [قبه] الصخره را ساخت و مردم را به جای مکه به آنجا فرستاد».

در پایان این یادداشت آمده است: «پندی که از اختلاف میان روایات و راویان به آن می‌رسیم به اموری سیاسی باز می‌گردد که از آن به نفع حوادث یا مسائل و مواضع سیاسی استفاده شده است؛‌ مسائلی که نه ارتباطی با ایمان دارند نه به اعمال صالح و عبادات».

طبق گزارش عربی۲۱، ادعای این نویسنده سعودی بسیار در فضای مجازی جنجال آفرین شده است بطوریکه برخی از کاربران فضای مجازی گفته‌اند که یادداشت این نویسنده سعودی در روزنامه عکاظ در راستای تبلیغ برای عاد‌ی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
0
0
حرمزادگان وهابی سعودی انگلیسی یواش یواش دارند خودشان نشان می دهند .
آخرین اخبار