رایزنی پامپئو در پاریس با ماکرون درباره ایران و حزب‌الله-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

رایزنی پامپئو در پاریس با ماکرون درباره ایران و حزب‌الله

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد وزیر خارجه این کشور در سفرش به پاریس با رئیس‌جمهور فرانسه درباره ایران و حزب‌الله رایزنی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای تصریح کرده «مایک پامپئو» در سفرش به فرانسه با «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه درباره ایران و حزب‌الله رایزنی کرده است.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «وزیر خارجه، مایکل پامپئو امروز در پاریس با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در پاریس دیدار کرد.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «وزیر خارجه پامپئو، و رئیس‌جمهور ماکرون درباره تهدیدهای مهم علیه امنیت جهانی، تلاش‌ها برای مقابله با افراط‌گرایی خشن، رفتارهای بی‌ثبات‌کننده ایران و نفوذ مخرب حزب‌الله در لبنان رایزنی کردند.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

 

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

واشنگتن، از طرف دیگر، در راستای تلاش برای کاستن از محبوبیت حزب‌الله در لبنان شورهای اروپایی را برای تروریستی اعلام کردن کل حزب‌الله تحت فشار شدید قرار داده است. آمریکا همچنین چندین بانک و شخصیت لبنانی را به اتهام ارتباط حزب‌الله در فهرست تحریم قرار داده است.

 

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که حزب‌الله، یکی از مهمترین احزاب سیاسی لبنان است. در انتخابات دو سال پیش پارلمان لبنان هم با وجوداقدامات آمریکا علیه این حزب، بخش بزرگی از کرسی‌ها در اختیار ائتلاف مورد حمایت حزب‌الله قرار گرفت.

 

اقدامات آمریکا در لبنان بارها مورد انتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی قرار گرفته که می‌گویند حزب‌الله نقش مهمی در حفظ آرامش و ثبات لبنان و مبارزه با گروه‌های تروریستی و افراطی در منطقه داشته است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده