ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

فاکس نیوز:ترامپ درخواست حمله به ایران را نداشته است

فاکس نیوز:ترامپ درخواست حمله به ایران را نداشته است شبکه فاکس نیوز به نقل از برخی منابع اعلام کرد ترامپ درخواست حمله به ایران را نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از برخی منابع در کاخ سفید اعلام کرد ترامپ درخواست اطلاع از گزینه‌های حمله به ایران را نداده است.

این شبکه در ادامه به نقل از این منابع گفت: مشاور امنیت ملی درخواست ارائه چنین گزینه‌هایی (برای حمله به ایران) را داده؛ اما ترامپ به آن تمایل نشان نداده است.

گفتنی است در حالی فاکس نیوز به نقل از این منابع چنین خبری را منتشر کرده که پیشتر روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرده بود دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته امکان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را بررسی کرده بود؛ اما چند مشاور و مقام ارشد، رئیس‌جمهوری آمریکا را از پیگیر شدن در این باره بر حذر داشته و به وی هشدار دادهند که چنین اقدامی می‌تواند جرقه برخورد‌های جدی تر، آن هم چند هفته مانده به پایان کار دولت او را فراهم سازد.

نیویورک تایمز در این گزارش اختصاصی نوشته بود که مایک پنس، معاون دونالد ترامپ و مایک پومپئو، وزیر خارجه امریکا، «ژنرال مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش و «کریستوفر سی میلر» وزیرموقت دفاع همگی به ترامپ هشدار دادند که از فکر چنین حمله‌ای بیرون بیاید؛ چرا که چنین اقدامی می‌تواند منجر به پدید آمدن برخورد‌های نظامی گسترده، آن هم تنها چند هفته مانده به پایان دوره ریاست جمهوری وی شود.

دونالد ترامپ که در انتخابات اخیر، در برابر رقیب دموکرات خود شکست خود، تنها ۶۵ روز دیگر در کاخ سفید حضور خواهد داشت. او از زمان شکست در انتخابات تاکنون چند تغییر عمده در وزارت دفاع انجام داده که از جمله آن می‌توان به برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع و معاونان او اشاره کرد.

پس از رخدادها، رسانه‌های آمریکایی این برکناری را همسو با تمایل آقای ترامپ برای خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق و افغانستان ارزیابی کرده بودند.

یاشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار