وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ترامپ به سران گروه 20: مشتاقانه منتظر همکاری طولانی مدت با شما هستم

در حالیکه انتظار میرفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در «گروه 20» با حاضران خداحافظی کند، از تداوم همکاری با آن‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور آمریکا شنبه شب به وقت تهران در سخنانی خطاب به سران کشورهای حاضر در نشست «گروه 20» به میزبانی عربستان، از تداوم همکاری طولانی مدت با آنها خبر داد.

به نوشته روزنامه «گاردین» در حالی که انتظار می رفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا  با حاضران خداحافظی کرده و از تعهد کشورش در مبارزه علیه کرونا سخنی بگوید، گفت: «همکاری با شما افتخار بزرگی بوده و مشتاقانه منتظر همکاری طولانی مدت با شما هستم.»

وی به خودستایی از اقتصاد و ارتش آمریکا و موفقیت در مهار مشکلات داخلی در مواجهه با ویروس کرونا پرداخت.

دونالد ترامپ که در رقابت با «جو بایدن» نامزد دموکرات که بنابر برآوردهای رسانه‌ها پیروز شده، شکست را تا این لحظه پذیرا نشده  و مدام ادعای بی اساس درباره تقلب در انتخابات مطرح می‌کند.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد. برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال این انتخابات پیروز شده است. ترامپ ۲۳۲ رأی به دست آورده است.طبق قوانین آمریکا هر یک از نامزدهای انتخاباتی که بتواند ۲۷۰ رأی الکترال را به دست بیاورد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده و مجوز ورود به کاخ سفید را به دست می‌آورد.

 تیم  ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده و شکایت‌هایی را در چند ایالت علیه مطرح کرده است. این شکایت‌ها در چند ایالت رد شده‌اند. 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار