حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

نمایندگان پارلمان عراق:سردار سلیمانی دوست همه طرف‌ها در عراق از جمله کردها و اهل سنت بود

نمایندگان پارلمان عراق:سردار سلیمانی دوست همه طرف‌ها در عراق از جمله کردها و اهل سنت بود یکی از نمایندگان پارلمان عراق گفت که شهید سلیمانی تنها دوست شیعیان نبود بلکه دوست همه طرف ها از جمله کردها و اهل سنت بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر احمد الکنانی، نماینده پارلمان عراق در گفت وگو با شبکه آسیا در رابطه با نقش شهید سپهبد سلیمانی در عراق گفت: من به شخصه سردار سلیمانی را از نزدیک دیدم، دخالت او برای آزادسازی سرزمین های عراق و کمک به نیروهای امنیتی عراقی بود. شهید سلیمانی دوست همه عراقی ها بود نه تنها شیعیان، او در بسیاری از مشکلات اهل سنت کنار آن ها ایستاد و مورد احترام همگان بود.

وی تاکید کرد: دخالت های سردار سلیمانی مثبت و خیرخواهانه بود و اقدامات او آنگونه که برخی ها معتقدند با سوء نیت نبود. او به هنگام بروز اختلافات میان رهبران سیاسی برای نزدیک کردن رویکردها و نظرات آن ها تلاش می کرد.

این نماینده عراقی خاطرنشان کرد: روابط عراق با دیگر کشورها امروز باید به دور از هرگونه اختلافات مذهبی و فرقه گرایی باشد و سخن گفتن در رابطه با اینکه سردار سلیمانی فقط دوست شیعیان بود و به دنبال منافع آن ها بوده است، درست نیست بلکه حتی کردها و شخص مسعود بارزانی از مواضع سردار سلیمانی تمجید می کردند و رهبران اهل سنت نیز از او تعریف می کردند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha