کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

بی اطلاعی دولت سودان درباره سفر هیئت صهیونیستی به خارطوم

دولت سودان درباره سفر یک هیئت از رژیم صهیونیستی به خارطوم اظهار بی اطلاعی‌ کرد در همین حال سودان تریبون گفت که اعضایی از شورای حاکمیتی سودان ترتیب سفر هیئت صهیونیستی را داده بودند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل محمد صالح» سخنگوی دولت سودان ادعا کرد که هیأت دولت سودان هیچ اطلاعی درباره سفر یک هیئت صهیونیست به کشورش ندارد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کرد که به دنبال تعهد اسرائیل و سودان به برقراری روابط طبیعی با یکدیگر، یک هیئت اسرائیلی عازم سودان شد.

اما سخنگوی دولت سودان در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سودان تریبون» گفت:«هیچ طرفی در کشور با ما درباره ورود هیأت اسرائیلی هماهنگی نکرد و اصلا از اعضای این هیئت و طرفی که از آن دعوت و استقبال کرده است، خبری نداریم.»

سودان تریبون به نقل از منابع آگاه خود آورده است که هیئت صهیونیستی با هماهنگی فرماندهان نظامی در شورای حاکمیتی سودان به این کشور سفر کرده است .

این پایگاه خبری سودانی نوشت: «سودان هم با دنباله‌روی از امارات و بحرین از موافقت با برقراری روابط رسمی با تل‌آویو خبر داد تا سومین کشور عربی باشد که به تحریک آمریکا با  اسرائیل سازش می‌کند؛ اما فرماندهان نظامی و غیرنظامی در دولت انتقالی سودان درباره سرعت و چگونگی پیشبرد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اختلاف نظر دارند.»

این منبع افزود: «دولت عبدالله حمدوک تاکید می‌کند که قضیه عادی سازی روابط خارطوم با رژیم صهیونیستی باید به دولت منتخب واگذار شود و دولت انتقالی فعلی، اختیار اتخاذ چنین تصمیمی ندارد؛ اما عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی سودان که فوریه گذشته هم در اوگاندا با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد، می‌گوید که نزدیکی با تل آویو در چارچوب منافع عالی سودان است. او در عین حال گفته که توافق با رژیم صهیونیستی قبل از ارائه در پارلمانی که در دست تشکیل است اجرایی نخواهد شد.»

تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گفته که این نخستین سفر هیأت اسرائیلی به سودان از زمان اعلام توافق خارطوم با عادی سازی روابط خود با اسرائیل تحت میانجیگری دولت ترامپ است و این هیئت اسرائیلی متشکل از کارمندانی در زمینه‌های حرفه‌ای خاص است و اصلا این هیئت، ماهیت سیاسی ندارد و تعداد آن هم کم‌تر از تعداد اعضای هیئت اسرائیلی است که سپتامبر گذشته به امارات رفت.

خبرگزاری رویترز در پی انتشار خبر سفر هیأت صهیونیستی به خارطوم به نقل از یک منبع آگاه خود، دیدار این هیأت با مقامات سودانی را تأیید کرد و گفت ک دو طرف در این دیدار درباره راهکارهای حمایت رژیم صهیونیستی از بخش کشاورزی، امنیت غذائی و نیز ارائه کمک‌های آبی و بهداشتی به سودان گفت‌وگو کردند.

بر اساس گزارش رویترز، هیأت رژیم صهیونیستی همچنین دیدار جداگانه‌ای با نمایندگان سفارت آمریکا در خارطوم برگزار کرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار