قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

الیوت آبرامز: واشنگتن به مجازات ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران می‌گوید دولت این کشور تحریم‌های جدیدی را علیه نهادهای مرتبط با برنامه موشکی ایران وضع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر  نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در یک رویداد مجازیِ موسسه بیروت گفت ایالات متحده قصد دارد چهار نهاد روسی و چینی را به دلیل ارتباط ادعایی آن‌ها با برنامه موشکی ایران در فهرست سیاه قرار دهد. 

«الیوت آبرامز» افزود واشنگتن به مجازات ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد و در هفته‌های آینده در دسامبر و ژانویه فشار بیشتری بر ایران وارد خواهد کرد.

وی روز جمعه هم گفته بود که آمریکا قصد دارد در هفته‌های باقی مانده تا پایان دولت ترامپ، تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال کند. 

نماینده آمریکا در امور ایران درباره از دست رفتن آنچه اهرم‌های فشار ترامپ با خروج از برجام خواند، هشدار داده و گفته بود: «اگر شما تلاش کنید که به برجام برگردید و خیلی ساده تمامی اهرم‌های فشار را کنار بگذارید، نتیجه برای آمریکا و تمامی دوستان و شرکا در منطقه و تمامی همسایگان ایران مایه تاسف خواهد بود.»

سخنان وی اشاره به قصد «جو بایدن» برای بازگشت به برجام دارد. آبرامز در همین ارتباط گفت: «دیدگاه ما این است اهرم‌های فشار اینجا وجود دارد و آمریکا باید از آن استفاده کند تا توافق بسیار بهتری از برجام بدست آید.»

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل  نکردند.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل این توافق را کاهش داد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار