نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان قائم‌پناه: برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: دعوای اصلی با آمریکا بر سر «حاکمیت الهی» است نه انرژی هسته‌ای بروجردی: نمی‌توان به آمریکا در مذاکرات اعتماد کرد سعیدی: حامیان برجام به جای فرار به جلو پاسخگوی گذشته خود باشند سردار فدوی: تمام توان نظامی دنیا را در جنگ ۱۲ روزه شکست دادیم پزشکیان: ما روی طلا خوابیده ایم و گرسنه ایم؛ مقصر خود ما هستیم نه آمریکا! درگذشت رئیس ستاد مرکزی سپاه در دفاع مقدس / سردار علیرضا افشار که بود؟ پزشکیان وارد اصفهان شد پزشکیان فردا به اصفهان می‌رود فوری / تعطیلی مشهد در ۲۴ مهر لغو شد جزئیات تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی با ۱۰ سال سابقه کار

طراحان تحریم علیه ملت ایران به زباله‌دان تاریخ ریخته شدند/ ملت ایران مقاومت خوبی داشت

رئیس جمهور با بیان اینکه طراحان تحریم علیه ملت ایران به زباله‌دان تاریخ ریخته شدند و مقاومت و ایستادگی منجر به شکست مفتضحانه آنان شده است گفت: ایران پیشرفته متعلق به منطقه و جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز (پنج‌شنبه 6 آذر) در آیین افتتاح سه طرح پتروشیمی اظهار داشت: طرح پتروشیمی اوره و آمونیاک لردگان در استان چهارمحال و بختیاری ظرف ۴ سال می‌تواند کل سرمایه‌گذاری خود را برگرداند که اگر سالانه ۲۴۰ میلیون دلار درآمد این پروژه باشد معنی آن این است که ظرف ۴ سال با ظرفیت کامل کار کند کل سرمایه‌گذاری را بر می‌گرداند.

 

وی افزود: برای مردم و سرمایه‌گذاران مهم است که طرح عظیم و بزرگ صنعتی که رقمی بالای ۸۰۰ میلیون دلار در آن هزینه شده است بتواند ظرف ۴ سال کل سرمایه گذاری را برگرداند.

 

رییس جمهوری تصریح کرد: ۸۰ درصد پرسنلی که برای تکمیل این پروژه تلاش می‌کنند و بعدا هم برای اداره این پروژه فعال خواهند بود بومی هستند که این بسیار مهم است که یک پژوه عظیمی در یک استان فعال می‌شود بتوانیم از نیروهای بومی آن استان استفاده کنیم.

 

وی اظهار داشت: افتتاح‌های امروز پاسخ بسیار مهمی است از طرف ایران و شرکت‌های علاقه‌مند به سرمایه‌گذار در کشورمان به دشمنان ملت‌ که نشان دهند ایران جاذبه‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری دارد.

 

روحانی گفت: دولت و ملت ایران از حضور سرمایه خارجی در چارچوب قوانین و مقرراتش استقبال می‌کند و امروز روز بسیار خوبی است برای مردم خوزستان و همه مردم عزیز ایران.

 

وی تصریح کرد: ما در یک هفته شاهد افتتاح ۳ طرح هستیم که ارزش آن ۳۰ هزار میلیارد تومان است؛ این موضوع برای آن افرادی که علیه ملت ایران نیت شوم داشتند باورکردنی نیست که در یک روز ۳۰ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه مهم افتتاح شود که برای افتتاح این طرح‌ها رقمی حدود هزار میلیارد دلار اعتبار هزینه شده است.

 

رئیس جمهور با اشاره به افتتاح یک طرح در پتروشیمی که محصولش اوره و آمونیاک صادراتی است تصریح کرد: این طرح‌ها هم جهت صادرات است و هم نیازهای کشور را تامین خواهد کرد.

 

وی اظهار داشت: طرح فرآورش ۵۰ هزار بشکه‌ای امروز برای ما اهمیت زیادی دارد که با این مدل فرآورش، اولین باری است که ما در این صنعت گام گذاشتیم.

 

روحانی خاطرنشان کرد: تاسیس مخازن بزرگ نفت، میعانات و گاز هم برای توسعه کشور نیاز است این در حالی است که در طول سال‌های گذشته ما مشکلاتی را داشتیم اما چون مخازن گاز نداشتیم این مشکل وجود داشت اما باید مخازن گاز را بسازیم که با افتتاح امروز این طرح این مشکل هم برطرف شد.

 

وی تصریح کرد: ملت ایران در این 3 سال جنگ (اشاره به جنگ اقتصادی)، مقاومت خوبی داشت هر چند که قبل از آن هم مقاومت و ایستادگی داشتیم اما در طول این تحریم‌ها در واقع سه سال در جنگ و رویاروی بودیم که آنها شکست مفتضحانه خوردند و آنهایی که می‌خواستند ملت ایران جشن 22 بهمن سال ۹۷ را نبیند و دشمنان وارد کشورمان شوند همگی سرنگون شدند و همه دوران شان به پایان رسیده و به زباله‌دان تاریخ ریخته شدند.

 

روحانی گفت: ملت بزرگ ایران با مقاومت و ایستادگی ایستاد و آنها شکست خوردند این در حالی است که ایران نشان داد که اقتصادی بزرگ و مقاوم دارد. ضمن اینکه هیچ کشوری چنین قدرتی ندارد که بتواند در سه سال جنگ مداوم و رویارویی بایستد و موفق و پیروز شود؛ عظمت ملت ایران و قدرت ملت ایران و تاب‌آوری این ملت در سایه خود اتکایی و درون زایی منطقه بوده است.

 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد:‌ ملت ایران همیشه با فرهنگ خود کار بزرگی کرده است؛ اما ایران یک نقطه مهم از نظر جایگاه جغرافیایی و ژئوپلتیک است که هیچ قدرتی در دنیا نمی‌تواند ایران را نه برای منطقه و نه برای جهان حذف کند خیلی‌ها آمدند که ایران را از بین ببرند و نتوانستند

 

وی گفت: برای ما و ملت ما و برای دنیا آینده ایران بسیار مهم است. آینده امیدوارکننده برای همگان است. ایران آباد و پیشرفته تنها برای مردم ایران نیست چرا که ایران پیشرفته برای منطقه و جهان است؛ ایران می‌تواند نیازمندی‌های منطقه و حتی نیازمندی‌های جهان را در برخی موارد ارزانتر و راحت‌تر تامین کند که نکته بسیار مهمی است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار