وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است

اولیانوف: با ترور فخری زاده، چشم‌انداز مذاکره ایران و آمریکا غیرقابل پیش‌بینی است

نماینده ائم روسیه در سازمانهای بین‌المللی تصریح کرد که پس از ترور دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران، چشم‌انداز مذاکره میان ایران و آمریکا غیرقابل پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین المللی در وین، امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «راشاتو 24» تصریح کرد که باتوجه به شرایط فعلی و ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران، چشم‌انداز مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده غیرقابل پیش‌بینی است.

 

وی در این خصوص توضیح داد: «گفت‌وگو میان ایالات متحده آمریکا و ایران امکانپذیر است اما شرایط در حال حاضر غیرقابل پیش‌بینی است و عوامل زیادی وجود دارد که محاسبات را پیچیده و دشوار کرده است».

 

این دیپلمات روس با اینحال توضیح داد که بایدن در صورت ورود به کاخ سفید موضع سازنده‌تری در قبال برجام اتخاذ خواهد کرد.

 

اولیانوف در بخشی از این گفت‌وگو، پایبندی به برجام و تعهدات بین‌المللی را امری ضروری و در راستای منافع بین‌المللی توصیف کرد و گفت: «تداوم فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس در ایران در راستای منافع ایران و کل جامعه بین‌المللی است».

 

به گزارش فارس، شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

 

از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار