مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

اولیانوف: با ترور فخری زاده، چشم‌انداز مذاکره ایران و آمریکا غیرقابل پیش‌بینی است

نماینده ائم روسیه در سازمانهای بین‌المللی تصریح کرد که پس از ترور دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران، چشم‌انداز مذاکره میان ایران و آمریکا غیرقابل پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمانهای بین المللی در وین، امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «راشاتو 24» تصریح کرد که باتوجه به شرایط فعلی و ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران، چشم‌انداز مذاکره میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده غیرقابل پیش‌بینی است.

 

وی در این خصوص توضیح داد: «گفت‌وگو میان ایالات متحده آمریکا و ایران امکانپذیر است اما شرایط در حال حاضر غیرقابل پیش‌بینی است و عوامل زیادی وجود دارد که محاسبات را پیچیده و دشوار کرده است».

 

این دیپلمات روس با اینحال توضیح داد که بایدن در صورت ورود به کاخ سفید موضع سازنده‌تری در قبال برجام اتخاذ خواهد کرد.

 

اولیانوف در بخشی از این گفت‌وگو، پایبندی به برجام و تعهدات بین‌المللی را امری ضروری و در راستای منافع بین‌المللی توصیف کرد و گفت: «تداوم فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس در ایران در راستای منافع ایران و کل جامعه بین‌المللی است».

 

به گزارش فارس، شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودروی ایشان به شهادت رسید.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در پی حادثه تروریستی ایران که در آبسرد دماوند به وقوع پیوست، در گزارشی به نقل از مقام‌های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

 

از طرف دیگر، یک مقام اطلاعاتی غربی نیز به صراحت گفته بود که ترور محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار