سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تکذیب ارتباط رهبر جریان آزاد ملی با تشکیل دولت جدید لبنان

تکذیب ارتباط رهبر جریان آزاد ملی با تشکیل دولت جدید لبنان ریاست جمهوری لبنان اخبار منتشر شده درباره ارتباط رهبر جریان آزاد ملی این کشور با تشکیل دولت جدید لبنان را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری العهد، دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری لبنان در بیانیه‌ای نسبت به اخبار منتشر شده درباره ارتباط جبران باسیل، رهبر جریان آزاد ملی و وزیر خارجه سابق این کشور با روند تشکیل دولت جدید واکنش نشان داد.

در این بیانیه آمده است: روزنامه‌های "اللواء" و "نداء الوطن" و سایت‌ها و شبکه‌های رسانه‌ای به نقل از آنها اطلاعات مختلفی را درباره روند تشکیل دولت جدید و نقش جبران باسیل در این مساله منتشر کردند. این اطلاعات کذب بوده و هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند.

ریاست جمهوری لبنان در ادامه تأکید کرد: این اطلاعات نادرست هراز چند گاهی توسط رسانه‌ها منتشر و دست به دست می‌شوند. این اتفاق با هماهنگی واضح با طرف‌های مشخص صورت می‌گیرد و اهدافی را دنبال می‌کند که بر کسی پوشیده نیست.

در ادامه این بیانیه آمده است: دفتر رسانه‌ای ریاست جمهوری لبنان بار دیگر تأکید می‌کند که تشکیل دولت با توافق میان میشل عون، رئیس جمهوری و سعد حریری، نخست‌وزیر مکلف لبنان محقق می‌شود و هیچ طرف سومی در آن نقش ندارد.

به دنبال شکست مصطفی ادیب در تشکیل دولت لبنان، سعد حریری برای سومین بار در طول ریاست جمهوری میشل عون داوطلبانه مامور تشکیل دولت جدید لبنان شد اما به دلیل مانع‌ تراشی‌های خارجی و به ویژه سنگ‌اندازی آمریکا تا بدین لحظه موفق به تشکیل دولت نشده است.

طبق گزارش الأخبار، آمریکا و طرف‌های خارجی سعی دارند که جبران باسیل را مانع اصلی تشکیل نشدن دولت جدید لبنان معرفی کنند.

لبنان از ماه‌ها پیش از بدترین بحران اقتصادی از زمان پایان جنگ داخلی (۱۹۷۵ ـ ۱۹۹۰) و جناح‌بندی سیاسی شدید رنج می‌برد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار