اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

کنترل اوضاع در بلندی‌های جولان توسط نظامیان روسیه و سوریه

به گفته رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه، نظامیان روسی و سوری، پس از انجام تمرینات نظامی لازم، بطور مشترک کنترل اوضاع و رعایت آتش‌بس در منطقه بلندی‌های جولان را برعهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۵۶
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگرد " ولادیمیر ایوانوفسکی" رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نظامیان روسیه و سوریه طرحی برای کنترل رعایت رژیم آتش‌بس در بلندی‌های جولان تهیه کرده‌اند و به همراه یکدیگر کنترل اوضاع در این منطقه، در مناطق مرزی سوریه با اسرائیل را تامین می‌کنند.

این مقام نظامی گفت: «ما در حال انجام تمرینات آموزشی، مانورهای نظامی و تدابیر مقدماتی با طرف سوری هستیم. در حال حاضر ما یک طرح واحد در زمینه اقدامات داخلی به منظور نگهبانی و تامین امنیت در بلندی‌های جولان داریم و در عرصه خارجی نیز مسلما نیروهای دولتی و نیروهای امنیتی سوریه اقدامات لازم را انجام می‌دهند. دو طرف روسی و سوری همکاری نزدیکی در این زمینه دارند تا قبل از هرچیز ثبات و آرامش در کشور سوریه که سال‌ها درنتیجه اقدامات گروه‌های تروریستی آسیب دیده، حفظ شود.»

وی یادآور شد، از اواخر سال 2018 در بلندی‌های جولان در مناطق شرقی سوریه، 6 پست نگهبانی و نظارتی توسط نظامیان روسی مستقر در خاک سوریه به وجود آمده که تامین کننده کنترل اوضاع در این منطقه هستند.
 یادآوری می شود، سازمان ملل متحد مجبور شد تا در سال 2013، پس از حمله گروه‌های مسلح تروریستی به منطقه بلندی‌های جولان، برنامه مأموریت حفاظت از صلح خود در خطوط مرزی سوریه و اسرائیل را متوقف کند. نیروهای حافظ صلح سازمان مللگشت‌زنی‌های خود در این منطقه در ماه سپتامبر سال 2018 از سر گرفتند. نیروهای پلیس نظامی روسیه مسئولیت همراهی و تامین امنیت صلح‌بانان سازمان ملل در منطقه را برعهده دارند.


تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار