وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کنترل اوضاع در بلندی‌های جولان توسط نظامیان روسیه و سوریه

به گفته رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه، نظامیان روسی و سوری، پس از انجام تمرینات نظامی لازم، بطور مشترک کنترل اوضاع و رعایت آتش‌بس در منطقه بلندی‌های جولان را برعهده خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۵۶
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگرد " ولادیمیر ایوانوفسکی" رئیس اداره کل پلیس نظامی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نظامیان روسیه و سوریه طرحی برای کنترل رعایت رژیم آتش‌بس در بلندی‌های جولان تهیه کرده‌اند و به همراه یکدیگر کنترل اوضاع در این منطقه، در مناطق مرزی سوریه با اسرائیل را تامین می‌کنند.

این مقام نظامی گفت: «ما در حال انجام تمرینات آموزشی، مانورهای نظامی و تدابیر مقدماتی با طرف سوری هستیم. در حال حاضر ما یک طرح واحد در زمینه اقدامات داخلی به منظور نگهبانی و تامین امنیت در بلندی‌های جولان داریم و در عرصه خارجی نیز مسلما نیروهای دولتی و نیروهای امنیتی سوریه اقدامات لازم را انجام می‌دهند. دو طرف روسی و سوری همکاری نزدیکی در این زمینه دارند تا قبل از هرچیز ثبات و آرامش در کشور سوریه که سال‌ها درنتیجه اقدامات گروه‌های تروریستی آسیب دیده، حفظ شود.»

وی یادآور شد، از اواخر سال 2018 در بلندی‌های جولان در مناطق شرقی سوریه، 6 پست نگهبانی و نظارتی توسط نظامیان روسی مستقر در خاک سوریه به وجود آمده که تامین کننده کنترل اوضاع در این منطقه هستند.
 یادآوری می شود، سازمان ملل متحد مجبور شد تا در سال 2013، پس از حمله گروه‌های مسلح تروریستی به منطقه بلندی‌های جولان، برنامه مأموریت حفاظت از صلح خود در خطوط مرزی سوریه و اسرائیل را متوقف کند. نیروهای حافظ صلح سازمان مللگشت‌زنی‌های خود در این منطقه در ماه سپتامبر سال 2018 از سر گرفتند. نیروهای پلیس نظامی روسیه مسئولیت همراهی و تامین امنیت صلح‌بانان سازمان ملل در منطقه را برعهده دارند.


تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار