وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

مرکل:چرا آلمان باید در راستای منافع آمریکا وارد جنگ شود؟

به دنبال پیشنهاد وزیر دفاع آلمان برای ارسال هواپیما و کشتی‌های جنگی به تنگه کرچ به منظور پشتیبانی از اوکراین، صدر اعظم آلمان وزیر دفاع خود را به باد انتقاد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۶۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان این نوع رفتار وزیر دفاع این کشور را نامناسب دانسته و او را به تفکر کودکانه متهم کرد و گفت: آیا پیشنهاد می‌دهی آلمان با روسیه وارد جنگ شود؟


مرکل در ادامه به اتفاقی اشاره کرد که برای کشتی‌های اوکراین در تنگه کرچ در هنگامی که حریم آب‌های منطقه‌ای روسیه را نقض کردند، رخ داد. وی تاکید کرد، دوست ندارد کشتی‌های آلمانی در این تنگه توقیف یا منهدم شوند.
صدر اعظم آلمان خطاب به وزیر دفاع خود گفت: آیا پیشنهاد می‌دهی آلمان وارد جنگ شود؟ چرا ما باید در راستای منافع ایالات متحده، منافع کشور خود را نادیده‌ بگیریم؟


پیش از این برلین درخواست واشنگتن مبنی بر ارسال کشتی‌های جنگی آلمان به منطقه تنگه کرچ به منظور ابراز همبستگی با مقامات کی‌یف را رد کردند. آلمان معتقد است، مسئولیت آنچه که در این تنگه رخ داد، بر دوش مقامات اوکراین است، زیرا نه تنها کشتی‌های اوکراین آب‌های منطقه‌ای روسیه را نقض کردند بلکه به درخواست‌های بی‌شمار گارد مرزی روسیه برای توقف نیز پاسخ ندادند.

ارسال نظر
آخرین اخبار