ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

مغرب: روابط ما با اسرائیل عادی بوده و متمایز از سایر کشورهای عربی است

وزیر خارجه مغرب گفت که روابط کشورش با رژیم صهیونیستی اساسا عادی بوده و در کل متمایز از روابط دیگر کشورهای عربی با صهیونیست‌هاست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه مغرب روز یکشنبه گفت که روابط میان کشورش با رژیم صهیونیستی قبل از اعلام توافق عادی‌سازی هم اساسا عادی بوده است.

«ناصر بوریطه» در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گفـت: «از دیدگاه ما، از عادی سازی با اسرائیل حرف نمی‌زنیم، زیرا روابط ما اساسا عادی بود ما  در مورد ازسرگیری روابط میان دو طرف همچون گذشته صحبت می‌کنیم، زیرا این رابطه همیشه وجود داشته و هرگز متوقف نشده است.»
وزیر خارجه مغرب روابط کشورش با رژیم صهیونیستی را متمایز خواند و گفت: «این رابطه اصلا قابل مقایسه با رابطه دیگر کشورهای عربی با اسرائیل نیست.»

دیوان پادشاهی مغرب شامگاه پنجشنبه هفته گذشته در بیانیه‌ای از برقراری روابط کامل دیپلماتیک، با رژیم صهیونیستی خبر داد و اما مدعی شد که این عادی‌سازی روابط تأثیری در موضع رباط در خصوص فلسطینیان نخواهد داشت.

اعلام سازش میان کشور مغرب و رژیم صهیونیستی، در چند روز گذشته واکنش‌های زیادی را در جهان اسلام برانگیخته است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار