سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد

شناسایی گونه جدیدی از کرونا در انگلیس

وزیر بهداشت انگلیس از شناسایی ویروس کرونا با شیوع سریعتر از نمونه‌های قبلی در بخش‌هایی از این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر وزیر بهداشت انگلیس دوشنبه از یافت شدن نوع جدید ویروس کرونا با  قدرت شیوع سریع‌تر در این کشور خبر داد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «بی‌بی‌سی» «مت هانکوک» وزیر بهداشت انگلیس گفت که دستکم ۶۰ مقام محلی مختلف در انگلیس، عفونت‌هایی را که بر اساس گونه جدید کرونا ایجاد شده ثبت کرده‌اند.

وزیر بهداشت انگلیس به نمایندگان مجلس عوام این کشور گفته که نوع جدیدی از ویروس کرونا شناسایی شده که ممکن است شیوع سریع تری داشته باشد. وی گفت که به سازمان جهانی بهداشت در این زمینه  اطلاع رسانی شده است.

وی در مجلس عوام به نمایندگان مجلس گفت که طی روزهای گذشته  در سراسر «لندن»، «کنت» و مناطقی از «اسکس» و «هرتفوردشایر» افزایش شدید ابتلا به کرونا مشاهده شده ، با این حال هیچ دلیلی وجود ندارد نیست که این ویروس بیماری شدیدتری ایجاد می‌کند یا واکسن بر آن تاثیر ندارد . وزیر بهداشت انگلیس بر لزوم اقدام سریع برای کنترل این بیماری کشنده حین تزریق واکسن کرونا خبر داد.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۹ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۷۱۶ مورد ابتلا و ۱۴۳ هزار و ۳۹۳ مورد فوتی و برزیل با ۶ میلیون و ۹۰۱ هزار و ۹۹۰ مورد ابتلا و ۱۸۱ هزار و ۴۱۹ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند. 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار