وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

حماس:به مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبندیم

حماس:به مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبندیم نائب رئیس دفتر سیاسی حماس، مقاومت مسلحانه را در راس اشکال مقاومت ضد رژیم صهیونیستی دانست و گفت که ملت فلسطین در طول تاریخ در برابر اشغالگران از هر دینی مقاومت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد که حماس به همه اشکال مقاومت و در راس آن مقاومت مسلحانه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی پایبند است.

«صالح العاروری» به مناسبت سی و سومین سال تاسیس حماس در گفت‌وگو با پایگاه خبری حماس بر پایبندی این جنبش به هویت و خط مشی خود تاکید کرد و گفت: «ما از کسانی که شریک مقاومت ضد اشغالگری شوند، صرفنظر از هویت فکری یا ملی آنها استقبال می‌کنیم.»

او با بیان اینکه رویارویی با رژیم اشغالگر ناشی از خصومت و تجاوز آن علیه سرزمین و مقدسات اسلامی و فلسطینی و نه به دلیل گرایش دینی آن است، گفت: «امت اسلامی در طول تاریخ در برابر اشغال فلسطین چه از سوی صلیبی‌ها، مغول‌ها و چه یهودیان به دلیل تجاوزگری آنها و نه دینشان مقاومت کرده است.»

نائب رئیس حماس بر اهتمام این جنبش به وحدت ملی و پایان دادن به اختلاف به منظور ایجاد انسجام ملی فراگیر در برابر رژیم اشغالگر تاکید کرد و گفت: «این مساله برای پاکسازی اراضی از چنگ رژیم اشغالگر ضروری است.»

العاروری با بیان اینکه حماس از هیچ تلاشی برای ایجاد وحدت ملی پشیمان نمی‌شود، گفت: «این رژیم اشغالگر است که مانع بزرگ در برابر طرح آشتی ملی فلسطین است.»

این مقام حماس احیای سازمان آزادی بخش فلسطین و تشکیلات خودگردان را ضروری خواند و گفت: «در این خصوص باید زمینه برگزاری انتخابات آزاد و شفاف مجلس ملی فلسطین فراهم شود و تشکیلات خودگردان هم نماینده همه ملت فلسطین باشد.»

او ضمن انتقاد از تشکیلات خودگردان برای بازگشت به هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی گفت که هرگونه توافق سیاسی، امنیتی و اقتصادی میان رام‌الله و اسرائیل قدرت اراده را از طرف فلسطینی سلب می‌کند، اگرچه این مسائل مانع حضور و قدرت و پیشرفت حماس در کرانه باختری نمی‌شود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار