غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

توافق انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر روابط پسابرگزیت

نمایندگان انگلیس و اتحادیه اروپا پس از چندین دور مذاکره سرانجام بر سر مسائل مربوط به روابط تجاری دوجانبه پس از پایان دوره گذار برگزیت به توافق رسیدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتد پرس، نمایندگان انگلیس و اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه پس از چندین دور مذاکره سرانجام بر سر سازوکار روابط تجاری دوجانبه پس از پایان دوران گذار برگزیت (۱۱ دی‌ماه) به توافق رسیدند.

بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس در یک نشست خبری با اعلام اینکه همه توافقات لازم برای خروج کامل کشورش از اتحادیه اروپا صورت گرفته است، اعلام کرد که این توافقات به نفع انگلیس و همه اعضای اتحادیه اروپاست.

نخست‌وزیر انگلیس در خصوص توافق اخیر و پایان دوران گذار برگزیت که به معنای جدایی کامل انگلیس از اتحادیه اروپاست، اظهار داشت: «ما از طریق توافق اخیر با اتحادیه اروپا دوباره سرنوشت، قوانین و حاکمیت خودمان را به دست آوردیم.»

وی در عین حال اعلام کرد که انگلیس در حوزه‌های مختلف روابط مستحکمی با اتحادیه اروپا خواهد داشت.

ارزولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا (بازوی اجرایی اتحادیه اروپا) نیز در پیامی توئیتری از توافق میان اتحادیه اروپا و انگلیس استقبال کرد.

این مقام ارشد اتحادیه اروپا در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر درباره توافق اخیر با انگلیس نوشت: «ارزشش را داشت که برای این توافق مبارزه کنیم. اکنون ما یک توافق منصفانه و متوازن با انگلیس داریم. این توافق از منافع اتحادیه اروپا حفاظت و رقابت منصفانه رو تقویت می‌کند. اروپا اکنون راه خود را ادامه می‌دهد.»

تابناک

ارسال نظر