پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد

عارضه عجیب واکسن کرونا

چندین نفر از شرکت‌کنندگان آزمایش واکسن کووید-۱۹ مدرنا پس از دریافت واکسن، تورم و التهاب را تجربه کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر کمیته مشاوره "سازمان غذا و داروی آمریکا" (FDA) خاطرنشان کرد که ممکن است افرادی که تزریق‌های زیبایی انجام داده‌اند، پس از تزریق واکسن کروناویروس، تورم و التهاب را تجربه کنند.

 

گزارش این سازمان نشان می‌دهد چندین نفر از شرکت‌کنندگان آزمایش که پیشتر فیلر صورت تزریق کرده بودند، مدتی پس از دریافت واکسن "مدرنا" (Moderna)، عوارض جانبی را تجربه کردند. یک متخصص پوست در مصاحبه‌ جدیدی گفت که این یک واکنش ایمنی است.

 

دکتر "شرلی چی" (Shirley Chi) باور دارد که این عوارض، واکنش طبیعی سیستم ایمنی هستند و اذعان داشت که همه عوارض به سادگی توسط کادر درمان برطرف شدند.

وی افزود: این موضوع عادی است که در برخی از قسمت‌های بدن که چنین ماده‌ای به صورت طبیعی در آنها وجود ندارد، شاهد بروز واکنش ایمنی باشیم.

 

دکتر چی ادامه داد: در هر حال، دیدن عوارض جانبی نباید مردم را از دریافت واکسن منصرف کند. در این موارد، بیماران تورم و التهاب را در قسمت‌هایی که تزریق زیبایی داشته‌اند، تجربه می‌کنند.

 

به گفته دکتر چی، دو نفر از بیماران، شش ماه پیش از دریافت واکسن، فیلر گونه تزریق کرده بودند و یک نفر نیز دو روز پس از دریافت واکسن، فیلر لب تزریق کرده بود. بیماران با استروئیدها و آنتی‌هیستامین‌ها تحت درمان قرار گرفتند و همه واکنش‌های آنها برطرف شد.

 

منبع: ایسنا

کلمات کلیدی: کرونا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار