وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند

روحانی:باید تحریم‌ها را بی اثر کرده و در قدم بعدی تحریم را بشکنیم

رئیس جمهور گفت: به مردم عزیز ایران می‌گویم که آنها 2 نمره ۲۰ را به دست ‌آورده‌اند که البته تا پایان سال باز هم زمان داریم، ولی دولت نتوانسته نمره ۲۰ بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پس از نشست سران قوا که امروز (دوشنبه 8 دی ماه) به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: به مردم عزیز ایران می‌گویم که آنها 2 نمره 20 را به دست ‌آورده‌اند که البته تا پایان سال باز هم زمان داریم، ولی دولت نتوانسته که نمره ۲۰ را بگیرد.

وی افزود: مردم ایران در مقاومت و ایستادگی و در برابر  جنگ اقتصادی و تحریم‌های ضد بشری و انسانی آمریکا نمره 20 گرفته و در برابر ویروس کرونا هم ملت ایران با ایستادگی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نمره 20 دیگری گرفتند.

رئیس جمهور افزود: در جلسه امروز سران قوا عمدتاً در سه موضوع با هم صحبت کردیم؛ باید تحریم‌ها را بی اثر کرده و در قدم بعدی تحریم را بشکنیم.

روحانی گفت: در این زمینه‌ها گفتگوهای خوبی با یکدیگر داشتیم و نسبت به شیوه‌ها و قدم‌هایی که باید با یکدیگر برداریم، گفتگو کردیم.

وی گفت: نظرات ما نزدیک و مشابه یکدیگر است و این بحث را در جلسه بعدی سران قوا ادامه خواهیم داد.

رئیس جمهور در باره لایحه بودجه 1400 خاطرنشان کرد: این لایحه به مجلس تقدیم شده و در اختیار نمایندگان است، ضمن این که نمایندگان در حال بررسی آن هستند.

وی درباره این که در  چه مواردی مجلس و دولت می‌توانند همکاری کنند، گفت: درباره تنظیم نهایی بودجه و کارهای مشترک با یکدیگر در این نشست صحبت کردیم، ضمن این که درباره شیوه و کلیات بحث‌ها با یکدیگر همکاری داریم. ولی در نهایت کمیسیون تلفیق و نمایندگان و دولت بایستی درباره بودجه 1400 تصمیم بگیرند.

روحانی با اشاره به مباحث مطرح در اذهان مردم در باره واکسن کرونا گفت: یک دوقطبی و بحث‌هایی در جامعه در این باره به وجود آمده که نه سازنده است و نه مفید.

رئیس جمهور تأکید کرد: ما از چند طریق به دنبال تهیه واکسن هستیم که در زمینه واکسن داخلی دو مؤسسه بزرگ و یک شرکت دانش بنیان در مسیر تهیه واکسن هستند و امیدوارم که آنها موفقیت کامل را به دست آورند، ضمن این که مسیر دوم را هم پیگیری کرده‌ایم که ساخت واکسن با کشور دیگری است که همکاری‌ها را با هم شروع کرده و نهایتا این واکسن ساخت دو کشور خواهد بود.

وی در باره مسیر سوم تأمین واکسن کرونا افزود: خرید واکسن کرونا از خارج از طریق سازمان بهداشت جهانی در دستور است و به همین دلیل برای تأمین مالی و جابجایی پول اقدامات لازم را انجام داده‌ایم. همچنین با یک یا دو کشور دیگر هم این کار را خواهیم کرد.

روحانی در باره مجوز استفاده از واکسن داخلی هم خاطرنشان کرد: زمانی مجوز استفاده از واکسن داخلی کرونا را می‌دهیم که همه مراحل و آزمایشات را طی کند.

وی اظهار داشت: همان طور که مردم با آرامش پروتکل‌های بهداشتی در دوران کرونا را رعایت کردند، درباره واکسن کرونا هم بایستی آرامش را دنبال کنند.

رئیس جمهور گفت: سلامت مردم ایران همواره مورد توجه مسؤولان  جمهوری اسلامی بوده و در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم هم سلامت مردم، شکستن تحریم و موضوع معیشت مردم را دنبال خواهیم کرد و در این راستا با دو قوه دیگر همکاری و هماهنگی لازم را انجام خواهیم داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار