واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

سفیر ایران در عراق:تهران، عراق را محلی برای تسویه‌ حساب‌ها قرار نداده است

سفیر ایران در عراق:تهران، عراق را محلی برای تسویه‌ حساب‌ها قرار نداده است در آستانه سالروز شهادت فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، ایرج مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که تهران، عراق را محلی برای تسویه‌ حساب‌ها قرار نداده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «ایرج مسجدی»‌ سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، شامگاه امروز (دوشنبه) در گفت‌و‌گو با برنامه «الابعاد» به مسئله ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری «العهد»، ایرج مسجدی اظهار داشت: «روابط ما با دولت الکاظمی در تمام زمینه‌ها سازنده و مثبت است. الکاظمی از دوستان قدیمی ایران است و روابط ما با او خوب است».

مسجدی افزود: «مطالبات مردم همواره بر حق است و ما اینگونه به تظاهرات عراق می‌نگریم. ایران به نخست‌وزیری که با رأی پارلمان به این سمت می‌رسد، احترام می‌گذارد».

وی ادامه داد: «اگر منظور از نفوذ ایران محبت زیاد عراقی‌ها به ما باشد، ما خود با این موضوع موافق هستیم. ملت ایران نیز مردم عراق را دوست دارند و این متقابل و مشترک است».

 سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: «ما عراق را محلی برای تسویه حساب قرار نداده‌ایم».

ایرج مسجدی ادامه داد: «پاسخ به ترور شهید سلیمانی مستقیما علیه پایگاه آمریکا بود. پس از واکنش ما به ترور [سردار] سلیمانی تنش میان ایران و آمریکا متوقف شد».

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: «مسئولیت اقدام ما در موشک‌باران کردن پایگاه آمریکا در عراق برعهده واشنگتن است».

ایرج مسجدی در ادامه تأکید کرد: «ما در امور عراق دخالت نخواهیم کرد و هیچگاه سیاست‌های خود را تحمیل نکرده‌ایم»

مسجدی ادامه داد: «به آتش کشیدن کنسولگری‌های ایران در تظاهرات، تأسف بار است. کنسولگری‌ها خدمات ارائه می‌کنند و باید از مصونیت ویژه‌ای برخوردار باشند».

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین تأکید کرد: «ایران ابدا در هدف قرار دادن سفارت آمریکا دست نداشته است. نمی‌دانیم چه کسی سفارت آمریکا را هدف قرار می‌دهد. ما چنین اقدامی را هیچگاه نمی‌پذیریم. ما از هیچ طرفی در هدف قرار دادن سفارت آمریکا حمایت نمی‌کنیم. نمی‌خواهیم که عراق میدانی برای جنگ با آمریکا باشد».

ایرج مسجدی در بخشی از اظهاراتش همچنین تأکید کرد که ترور شهید سردار سلیمانی و شهید «ابومهدس المهندس» معاون سابق رئیس الحشد الشعبی «جنایتی تاریخی» بوده است و ایران حق پاسخ و انتقام‌گیری از آمریکایی‌ها را محفوظ می‌دارد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار